Gemeente Terneuzen Dienstverlening op maat

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Fotografie: Sky Pictures

Terneuzen heeft ondernemers veel te bieden! Vooral ruimte: betaalbare en representatieve kavels op bedrijventerreinen, zoals in de Koegorsstraat en Handelspoort-Zuid. Maar ook een prettig ondernemersklimaat, met aandacht voor veiligheid op bedrijventerreinen. Petra de Vliegher is als gemeentelijke bedrijfscontactfunctionaris het aanspreekpunt voor ondernemers.

Vraagbaak
Het is hierbij niet van belang waarvóór deze ondernemer contact opneemt met de bedrijfscontactfunctionaris, deze probeert zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en wijst de weg binnen de gemeentelijke organisatie. Zij probeert de ondernemer werk uit handen te nemen en het contact met de gemeente zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ontwikkeling
De bedrijfscontactfunctionaris vertaalt het gemeentelijk beleid in mogelijkheden om te ondernemen. Zo kijkt zij naar de planologische kaders, gidst waar nodig bij procedures en bevordert een positief ondernemersklimaat in de gemeente.

Ondersteuning
De bedrijfscontactfunctionaris heeft veel contact met individuele ondernemers en legt verbanden tussen de wensen van ondernemers en de wet- en regelgeving vanuit de overheid. Petra de Vliegher: “Er is soms spanning tussen de behoeften van het bedrijfsleven en de belangen van overheidsinstanties. Ik probeer optimaal in te spelen op de wensen van ondernemers. Met wat aanpassingen blijkt vaak veel mogelijk.”

Kennismaking
Als u wilt kennismaken met Petra de Vliegher, neem dan gerust contact met haar op. Ook als u specifieke vragen heeft of informatie wilt over vestigingsmogelijkheden, is de gemeentelijke bedrijfscontactfunctionaris u graag van dienst. Zij is telefonisch bereikbaar via 14 0115 en per e-mail via p.devliegher@terneuzen.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"11711","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */