Goed ondernemen in en buiten de havens

Gemeente Borsele

De gemeente Borsele is een aantrekkelijke gemeente voor ondernemers. Een groot deel van de zeehavens ligt binnen de gemeentegrenzen en zorgt voor dynamiek, ondernemerschap en werkgelegenheid.
Zowel de havens als het achterland zijn goed bereikbaar via de onlangs verdubbelde Sloeweg, de snelweg en via de Westerscheldetunnel die Zuid-Beveland met Zeeuws-Vlaanderen verbindt.

Ook elders in de gemeente is het goed ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijventerrein Noordzak in Heinkenszand, in het centrum van Zeeland. Met de nieuwe op- en afrit van de A58 en de verdubbelde Sloeweg zijn de havens nog beter bereikbaar.

“Natuurlijk moeten de werknemers van al die havenbedrijven ook ergens wonen en hun vrije tijd doorbrengen. Daarvoor biedt de gemeente Borsele bij uitstek mogelijkheden”, aldus burgemeester Gelok. “Want naast een groot havengebied, heeft de gemeente Borsele de titel ‘Nationaal Landschap Zak van Zuid-Beveland’ gekregen. En dat is niet voor niets! Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen, de Tropical Zoo of het Bevrijdingsmuseum bezoeken. En in onze dorpen is het prima wonen.”

Bij een goed ondernemersklimaat hoort ook een goede dienstverlening richting de ondernemers stelt burgemeester Gelok. “Daarvoor hebben we bij de gemeente een bedrijfscontactfunctionaris, waar zij met al hun vragen terecht kunnen.”
Dus als u vragen heeft over ondernemen in de gemeente Borsele, neemt u dan vooral contact op met de bedrijfscontactfunctionaris, Mariska van Nieuwenhuijzen, telelefoon 0113-238465, e-mail: mvn@borsele.nl.

Gemeente Borsele
Stenevate 10
4451 KB Heinkenszand
0113-238383
info@borsele.nl
www.borsele.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *