Grand café Willem in Middelburg

Lokaal geproduceerd, maatschappelijk verantwoord en gewoon goed eten voor een eerlijke prijs. Dat is waar Grand café Willem voor staat.

Bij Willem worden bijna dagelijks lunches en avondmaaltijden geserveerd. Daarnaast kan de ruimte worden geboekt voor feesten en partijen, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Het restaurant heeft een echte wijkfunctie en is een begrip in de buurt, vertelt Peggy de Neef, de bevlogen manager van Grand Café Willem.

Peggy wil de naamsbekendheid van het restaurant vergroten en ziet kansen op de zakelijke markt. Behalve het restaurant zelf beschikt Willem over een aantal zalen, met plaats voor maximaal 80 personen. “Die zijn ideaal voor vergaderingen en seminars en kunnen worden geboekt in combinatie met catering.” Willem is goed bereikbaar vanaf de N57 en er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.

“Wij zijn verkozen tot meest sympathieke restaurant van Middelburg. Onze ingrediënten krijgen we geleverd door CitySeeds, waarmee onze producten vers en lokaal geproduceerd zijn. In de keuken en in de bediening werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werknemers leren nieuwe vaardigheden en kunnen in sommige gevallen via het leerwerktraject doorstromen naar een reguliere werkgever. We laten zien dat eerlijk, duurzaam, lokaal en maatschappelijk verantwoord samengaan met een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.”

In de nabije toekomst wil Peggy het restaurant uitbreiden met een broodjesservice en andere activiteiten die passen binnen het Grand Café Willem-concept.

Grand Café Willem
Oranjelaan 7
4332 VA Middelburg
www.grandcafewillem.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *