Grand Hotel Ter Duin: Het WOW-effect in Burgh-Haamstede

Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede maakt een vliegende start. Amper negen maanden na de opening weten toeristen en zakenmensen de weg naar dit prachtige viersterren hotel al uitstekend te vinden. En terecht, hier wordt keihard gewerkt aan één enkele ambitie: het beste hotel van Zeeland worden. “Wij willen de gasten een ‘WOW-ervaring’ bezorgen.” 

Grand Hotel Ter Duin is in één woord adembenemend. Het hotel staat enigszins verzonken in een prachtig duinpark. Via fraaie trappen dalen de gasten af naar de al even imposante entreehal; het bruisende middelpunt van een hotel dat zoveel meer biedt dan overnachtingen alleen. “Wij willen met nadruk meer zijn dan een hotel. Om die reden bieden wij tal van faciliteiten en arrangementen. Kwaliteit en service zijn daarbij vanzelfsprekend, de omgeving is in één woord uniek.”

Coen Wessel is salesmanager van het hotel. Hij praat bevlogen over ‘zijn’ hotel: “Naast de ligging en de omgeving, direct aan de boswachterij Westenschouwen, beschikt ons hotel over een derde troef: onze ijzersterke keukenbrigade. Wij koken hier heel bewust met culinaire streekproducten. Zo maken wij van een diner een ware smaaksensatie. De recensenten van de PZC waren lovend over ons maandelijks wisselende proefmenu van 25 euro. Voor hotelgasten maar ook voor mensen uit de omgeving een ideale manier om kennis te maken met onze keuken.” Overigens is de keukenbrigade ook altijd bereid haar kennis te delen. “Wat te denken van een workshop waarin de gasten hun eigen driegangenmenu koken of een heuse kook-battle?”

Naast ruim 130 luxe hotelkamers, café, restaurant en wellness, beschikt Grand Hotel Ter Duin over vergaderzalen, boardrooms, flex-werkplekken in de lobby en een eigen businessnetwerk. “Wij werken nauw samen met lokale ondernemers. Dat is een heel bewuste keuze: op deze manier versterken wij elkaar én de streek. Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren wij een businessontmoeting voor Zeeuwse ondernemers. Ook weer om de onderlinge band te versterken.”

Vanwege de unieke ligging in de prachtige natuur van Westenschouwen is Grand Hotel Ter Duin een uitstekende locatie voor tal van zakelijke activiteiten. Vergaderingen maar ook teambuilding-sessies of personeelsfeesten kunnen hier op een inspirerende manier plaatsvinden. “Wij hebben alles in huis om hiervan een succes te maken. Desgewenst stellen we een arrangement samen in samenwerking met andere, lokale ondernemers. Denk daarbij aan wandelen, golven, mountainbiken of blo-karten op het strand. Alles is mogelijk! Daarom maken we graag eerst persoonlijk kennis. We houden niet van standaard, maar kijken naar de wensen en het karakter van onze gasten. Veel bedrijven moeten hieraan wennen. Zo maar een prijslijst toesturen, doen we niet. Maar, hebben we eenmaal een arrangement op maat gepresenteerd, dan volgt het akkoord meestal snel.” vinden. En terecht, hier wordt keihard gewerkt aan één enkele ambitie: het beste hotel van Zeeland worden. “Wij willen de gasten een ‘WOW-ervaring’ bezorgen.”

Grand Hotel Ter Duin is in één woord adembenemend. Het hotel staat enigszins verzonken in een prachtig duinpark. Via fraaie trappen dalen de gasten af naar de al even imposante entreehal; het bruisende middelpunt van een hotel dat zoveel meer biedt dan overnachtingen alleen. “Wij willen met nadruk meer zijn dan een hotel. Om die reden bieden wij tal van faciliteiten en arrangementen.

Kwaliteit en service zijn daarbij vanzelfsprekend, de omgeving is in één woord uniek.”

Grand Hotel Ter Duin
Hogeweg 55
4328 PB Burgh-Haamstede
T. 0111 655 200
I. www.grandhotelterduin.nl 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.