Gratis nieuwsbrief

Zeeland Business boeit, bindt en verbindt ondernemers. We staan midden in de Zeeuwse samenleving en komen tot in de haarvaten van het regionale ondernemerslandschap. Het netwerk dat hierdoor ontstaat, zetten we in om iedereen met elkaar te verbinden. We beschikken hiervoor over een breed scala aan mogelijkheden. We hebben een eigen business magazine, een ondernemersnetwerk en startersdagen. Daarnaast zijn we voorloper in het gebruik van b2b gerichte social media.

Tevens versturen wij een digitale nieuwsbrief naar ongeveer 10.000 regionale ondernemers. Deze bevat interessante items, zoals zakelijk nieuws en actualiteiten, bedrijfsprofielen, aankondigingen van diverse (netwerk)evenementen enzovoorts. Inschrijven voor deze nieuwsbrief is kosteloos en hieronder mogelijk. Heb je interesse in een bedrijfs- of nieuwsvermelding in onze nieuwsbrief of wil je een zakelijk evenementen aankondigen? Schrijf je dan geheel gratis in.

Business Update
> Ontvang onze business updates
> Blijf op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws, kennis en inspiratie
> Ontvang regelmatig aanbieden, gratis te volgen webinars of deelnames aan komende events
> Inschrijven is geheel gratis

Schrijf je hieronder in voor onze business update
Let op: bij het inschrijven krijg je een bevestigingsmail, deze kan in je spam belanden. Kijk voor de zekerheid ook even in je spambox.

* verplicht veld