Gratis webinars over ondernemen in crisistijd

Driedaags online event met diverse webinars over marketing, communicatie & social media

Goes – In deze moeilijke tijd is het voor veel ondernemers een lastige taak om het hoofd boven water te houden. Steeds meer ondernemers zijn genoodzaakt om het producten- en dienstenpakket aan te passen en daarnaast maakt men gebruik van de tijd, door zaken aan te pakken waarin de onderneming nog stappen kan verbeteren. Zo zijn er de afgelopen weken vele inspirerende en vernieuwende events ontstaan.

Om ondernemers hierin verder te ondersteunen organiseert Zeeland Business de eerste online Business Bootcamp in samenwerking met o.a. Get a Grip en Cows & Stars. Op 8 mei kunnen geïnteresseerden gratis webinars volgen over ondernemen in crisistijd. Op 12 en 14 mei kunnen geïnteresseerden tegen een kleine vergoeding kennis opdoen over het verbeteren van hun marketing, communicatie, social media en interne beleid.

De aftrap van de online Business Bootcamp zal plaatsvinden op vrijdag 8 mei. Tijdens deze gratis editie bieden verschillende Zeeuwse bedrijven webinars aan op het gebied van marketing, communicatie en social media. Ondernemers krijgen tijdens de webinars tips en tricks over het vergroten van de bedrijfszichtbaarheid en het versterken van het netwerk in crisistijd.

Daarnaast zal de bedrijfscommunicatie in crisistijd worden behandeld aan de hand van informatieve do’s en dont’s. De tweede editie vindt plaats op dinsdag 12 mei. Deze editie bestaat uit webinars over de basiskennis van marketing, communicatie en social media.

Onderwerpen zoals het vergroten van de zichtbaarheid middels bedrijfsvideo’s, Google Analytics, e-mail- en social mediamarketing komen hierin aan bod. De editie van donderdag 14 mei zal in het teken staan van marketing, communicatie en/of social media voor gevorderden. Hierin verzorgen succesvolle Zeeuwse bedrijven webinars over hoe jij als professional jezelf kunt onderscheiden binnen het Zeeuwse! Onderwerpen zoals social selling en neuromarketing komen tijdens deze editie aan bod.

Wil je meer te weten komen over het programma, de webinars of wil jij jezelf aanmelden? Ga dan naar: www.business-bootcamps.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *