Groeien met je bedrijf in 2013 onmogelijk?

Het Seminar Financieren Anno 2013 biedt kansen en mogelijkheden voor (startende) ondernemers. In deze tijden van economisch zwaar weer is het vaak moeilijk voor ondernemers om hun plannen te realiseren en te financieren. De reguliere geldverstrekkers, zoals de banken, zijn steeds minder in staat (MKB) ondernemingen te financieren. Ondernemers zullen zichzelf goed op de hoogte moeten stellen van ontwikkelingen in de geldsector. Daar draait het om tijdens dit seminar op 28 mei 2013 bij Hotel Van der Valk in Goes.

Naast reguliere financieringsvormen komen er steeds meer alternatieve vormen van financiering. Regulier en alternatief gaan goed samen. Om ondernemers en adviseurs te informeren over de verschillende vormen van financieren organiseert Janse & Janse uit Goes op 28 mei 2013 een Seminar over dit onderwerp. Naast de kennis die opgedaan kan worden krijgen deelnemers aan dit Seminar in de workshops tips aangereikt om meer geld uit de eigen onderneming te halen en komen zij in contact met investeerders.

Programma
Tijdens het seminar op 28 mei komen diverse financieringsvormen aan bod. Ervaren sprekers zullen tijdens interactieve sessies hun kennis delen over Crowdfunding, Kredietunies, Microkredieten en investeringsfondsen. Sprekers zijn onder meer Tom Vroemen, directeur Crowd about now, Ad Koppejan, adviseur Kredietunie, Rob Adolfsen, initiatiefnemer van de nieuwe zorgverzekeraar ANNO12, Jack van den Ameele, innovatieadviseur bij Syntens en José Olislagers, bedrijfsadviseur voor Qredits. Het is mogelijk om in te schrijven voor een hele of een halve dag, dit is afhankelijk van de gewenste workshops.

Businessplan
Ondernemers wordt de mogelijkheid geboden om vooraf een businessplan in te dienen dat getoetst kan worden op financiële haalbaarheid. Tijdens het ondernemerscafé kunnen ondernemers, op afspraak, 1:1 advies krijgen van investeerders en ervaringsdeskundigen over hun businessplan.

Inschrijven voor het seminar kan via de website www.financieren2013.nl. Hier is tevens het gehele programma en informatie over het businessplan na te lezen. Mee-twitteren kan ook: #finan2013

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *