Grootse VIP Night James Bond in CineCity Terneuzen

Kruip voor één avond in de huid van.. Bond, James Bond. Dompel jezelf onder in een wereld van  Martini’s, snelle Aston Martin’s en mooie Bondgirls tijdens de No Time To Die VIP Night in Terneuzen. De enige voorwaarde? Dress to impress!! Trek je smoking aan of je mooiste Bond Girl (gala)jurk. Wij zorgen dat je een avond beleeft om echt nooit te vergeten: een aantal Aston Martin’s bij de entree, natuurlijk de rode loper met een chique champagne-ontvangst, en na de voorstelling in de grote VIP-tent .. een paar uur durende receptie met heerlijke luxe hapjes verzorgd door ’t Zusje en Good & Tasty, drankjes en de populaire coverband Stuk! voor de muzikale omlijsting!

Sander Verdonk, operationeel directeur van CineCity Terneuzen, heeft in nauwe samenwerking met enkele Terneuzense ondernemers,  Alexander van Waesberghe (Madalco Media), Alexander Raas (Searacon), Rob de Kerf en Gertrud Renique een echte VIP Night georganiseerd naar aanleiding van de langverwachte, nieuwste en 25-ste James Bond film “No Time To Die” Dit jubileum moet gevierd worden!

De dresscode is uiteraard volgens de bekende James Bond norm: “Black Tie”.  Wie geen smoking heeft, moet zeker de website van het evenement bezoeken www.007vip.nl met de mogelijkheid om voor deze gelegenheid er een te huren bij Van Westen Mannen in Zaamslag. En mochten er nog bedrijven zijn die willen sponsoren en deze geweldige avond willen meemaken, dan kunt u zich vanzelfsprekend bij de organisatie aanmelden!

Belangrijk om te weten is dat het evenement werkt op non-profit basis. De uiteindelijke opbrengst, na de kosten van de avond, wordt gedoneerd aan 3 Zeeuws-Vlaamse goede doelen, een project van Stichting  ZorgSaam Zorggroep, Stichting ’t Huus en Commissie D’r Bie. Het bedrag wordt tijdens de VIP Night door middel van een cheque door een van de organisatieleden overhandigd aan vertegenwoordigers van de goede doelen.

In de bioscoop van CineCity Terneuzen en Vlissingen zal de komende weken voor elke voorstelling een promo te zien zijn met de trailer van ’No Time To Die’ en de verwijzing naar de website van het evenement.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om kaarten te kopen als u deze geweldige avond wilt meebeleven!! Ideaal met vrienden voor een unieke avond uit. De prijs per kaart is € 50,-

“De run op de kaarten zal net als voorgaande jaren weer enorm zijn, maar op is echt op!!! We moeten ook zeker aan gezelligheid en veiligheid denken, maar dat is in samenspraak met politie en brandweer. Ook is er die avond beveiliging, niet alleen voor de mensen maar ook voor de dure Aston Martin’s die er komen te staan. Het zal zeker weer een spektakel worden” aldus de enthousiaste organisatoren.

De inrichting en aankleding van de gehele entourage  belooft een heuse bondscene te worden! Dus mocht u een originele glitter en glamouravond willen, of uw partner eens origineel willen verrassen, of u wilt iemand een uniek verjaardagscadeau geven…nu is het moment!!

Bestel uw kaarten op www.cinecity.nl en u steunt ook nog eens de 3 geweldige goede doelen!!

De indeling van de avond:
– 19.00 uur: Ontvangst op de rode loper met bubbels
– 19.30 uur: Welkomstwoord
– 19.45 uur: Presentatie goede doelen en overhandiging van de cheques
– 20.00 uur: Start film ’No Time To Die’
– 23.00 uur: Receptie met luxe hapjes en drankjes (met muzikale omlijsting door de populaire coverband Stuk!)
– 01.00 uur: Einde evenement

Bestel uw kaarten snel via  www.007vip.nl  als u hier bij aanwezig wilt zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *