Netwerkbijeenkomst H2Groen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk hier het fotoverslag.

Dinsdag 1 september vindt de netwerkbijeenkomst plaats bij H2Groen in Kruiningen!

 

 

Programma

17.30 Inloop
18.00 Welkom
18.15 Dineren
19:15 Sprekers
20.00 Netwerken
21.30 Afsluiting

Sprekers

Tijdens deze avond zal Marc Volleman de avondvoorzitter zijn!
Arjan Heijstek, eigenaar van H2Groen in Kruiningen, gaat je deze avond alles vertellen over de trends & ontwikkelingen van tuinen. Welke tuinen zijn ‘hip’? En wat zijn de ontwikkelingen in deze tijd?
Naast de trends en ontwikkelingen gaat Arjan het ook hebben over duurzaamheid, want duurzaamheid gaat een steeds belangrijkere rol spelen in deze tijd. Bij H2Groen wordt hier ook aan gedacht, denk bijvoorbeeld aan wateropvang en zonne-energie! Benieuwd naar Arjan zijn verhaal? Kom dinsdag 1 september naar de netwerkbijeenkomst bij H2Groen!

 

Half 2019 luidde de noodklok al en met het bord “te koop” in de tuin van het hoofdkantoor in Domburg valt eind dit jaar het doek definitief voor VVV Zeeland. Directeur Erik van den Dobbelsteen, haalde de jaren lange verliezen uit de organisatie en herstelde het fundament, toch verdwijnt VVV Zeeland. Tijdens de netwerkbijeenkomst op 1 september vertelt hij waarom na 6 jaar er geen provinciale VVV meer zal zijn en hoe het nu verder gaat.

Tijd voor mosselen!
Het mosselseizoen is van start gegaan en dat betekent… tijd voor mosselen!
Geniet tijdens deze netwerkbijeenkomst van overheerlijke Zeeuwse mosselen. Ben je niet zo’n fan van mosselen? Dan kan je tijdens het aanmelden kiezen voor een vervangend gerecht.

H2Groen
H2groen is een hoveniersbedrijf in hart en nieren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen. Een goed ontwerp is de basis voor uw droomtuin. Wij ontwerpen tuinen in iedere stijl, aansluitend bij uw wensen en woning.
Zowel particuliere opdrachtgevers als bedrijven en instellingen behoren tot onze klantenkring. H2groen legt zowel onderhoudsarme tuinen aan als tuinen voor echte tuinliefhebbers met bijbehorende beplantingsplannen. Onze vakbekwame hoveniers en stratenmakers zorgen ervoor dat u een tuin krijgt die perfect past bij uw persoonlijke wensen en woonstijl. Bij het aanleggen van uw tuin is het mogelijk om uitgebreide informatie te ontvangen over het onderhoud van uw tuin.

Tevens is het ook mogelijk om een totaalonderhoud van uw tuin te laten verzorgen door H2groen. U kunt hier een onderhoudscontract voor op laten stellen zodat u volledig ontzorgd wordt wat betreft het onderhoud van uw tuin.
Een deelonderhoud is uiteraard ook mogelijk. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken een een onderhoudscontract voor het snoeien van uw hagen of het maaien van uw gazon.
U kunt bij ons terecht voor een onderhoudscontract, voor- en najaarsbeurt of een eenmalig onderhoudsbeurt. Ook voor houtbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om door ons ervaren team en gedegen vakmanschap een prieel, tuinpaviljoen of tuinhuis voor u op maat te maken. Dit kan in elk gewenst houtsoort: o.a. Eikenhout, Larix Douglas, Red Ceder en geïmpregneerd grenen/vuren. Wij leveren ook standaard modellen. Op onze zaak aan de Zanddijk 12 te Kruiningen zijn een aantal buitenverblijven te bezichtigen. Kwaliteit kun je bereiken door de juiste materialen en gedegen vakmanschap. Deze combinatie vindt u bij H2groen. H2groen staat ook voor overheden, bedrijven en instellingen klaar. Wij verzorgen zowel het onderhoud als de aanleg van bedrijfsmatige en openbare buitenruimtes. Door de middelmatige grootte van ons bedrijf hebben we voldoende capaciteit om redelijk grote projecten aan te nemen maar we zijn klein genoeg om snel te schakelen. Hierdoor kunnen we maximale service en flexibiliteit bieden.

Aanmelden
De avond is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business. Nog geen lid? Bekijk hier onze lidmaatschappen. Of meld je aan als introducee voor een bijdrage van €49,50 (excl. btw & servicekosten). Let op: het maar éénmalig mogelijk om je als introducee aan te melden en je dient namens een bedrijf aan te sluiten. Wil je na deze avond nog een avond bezoeken, dien je lid te worden van het netwerk. De avond is inclusief uitgebreid diner en drankjes. Je kunt je hier aanmelden.

Aanmeldingen
Benieuwd welke ondernemers zich al aangemeld hebben voor deze avond? Bekijk deze link: H2Groen aanmeldingen