Harrie Verkaik B.V. bestaat 40 jaar

In 2017 bestaat het bedrijf Harrie Verkaik Sportprijzen en Relatiegeschenken 40 jaar. In 1977 begonnen in Middelburg als filiaal van een groot bedrijf uit de Randstad, gespecialiseerd in sportprijzen en relatiegeschenken. In 1987 verhuisd naar het centrum naar ons huidige pand aan de rand van Middelburg waar het bedrijf ruim 1200 vierkante meter showroom, kantoor en opslagruimte tot beschikking heeft.

Harrie Verkaik: “Veelzijdigheid maar vooral flexibiliteit is erg belangrijk voor onze klanten. Dat wij zowel grote als kleine opdrachten snel kunnen uitvoeren en dat wij door onze jarenlange ervaring deskundig advies kunnen verstrekken, wordt door onze relaties zeker op waarde geschat! Het snelle leveren is mede mogelijk doordat wij een groot deel van de door ons aangeboden artikelen in eigen beheer kunnen graveren, transfereren en sublimeren!”

“Door het regelmatig bezoeken van de diverse vakbeurzen in binnen- en buitenland blijven wij op de hoogte van de nieuwste producten en volgen wij de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Zo worden er steeds meer producten aangeboden welke vriendelijk zijn voor het milieu. Deze ontlasten het milieu niet alleen tijdens het productieproces maar ook doordat deze te recyclen zijn, of zelfs van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Bent u in dit soort artikelen geïnteresseerd, dan sturen wij u graag op aanvraag de speciale catalogus toe.”

“Niet alleen zijn wij milieubewust, wij vinden ook dat onze maatschappelijke verantwoording moeten nemen. Het is daarom dat wij organisaties en/of evenementen ondersteunen zoals de Ride for the Roses en Alpe d’Huzes. De diverse sportorganisaties sponsoren wij op bescheiden schaal en ook de topsport vergeten wij niet gezien onze aanwezigheid bij het topsport evenement in Zeeland: Het Challenger Tennis Toernooi!”

Wilt u de diverse producten liever eerst bekijken en over de vele mogelijkheden met ons willen overleggen, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 9 te Middelburg. Ten behoeve van het 40 jarig bestaan van Harrie Verkaik B.V. zijn er momenteel spectaculaire aanbiedingen. Scherpe prijzen, maar wel met de kwaliteit en service die u van Harrie Verkaik B.V. gewend bent.

hv_tasje.png

Kleine oplages 
Kent u dat? U heeft een workshop waar een man of 30 langskomt en u wilt ze graag iets meegeven. Maar bij alle leveranciers bent u verplicht om minstens 200 exemplaren af te nemen. Niet bij Harrie Verkaik! Gespecialiseerd in kleinere oplages doordat er veel in eigen huis worden bedrukt. Zo kunt u veel artikelen per stuk of bijvoorbeeld per 10 afnemen. Dat scheelt een hoop voorraad en kosten!

Deze maand heeft Harrie Verkaik en non-woven draagtas voor u in de aanbieding! Deze witte draag-/boodschappentas kan full-colour gesublimeerd worden. Sublimeren kan alleen op een witte achtergrond. Andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk, echter dan in grotere oplages. Levering al binnen 48 uur!

Aantal Prijs per aantal
10 € 35,00
25 € 53,50
50 € 85,00
100 € 135,00

* inclusief 1-zijde full-colour (druk 20 x 15 cm). Grotere aantallen op aanvraag. Grotere bedrukking is ook mogelijk, prijzen tevens op aanvraag.

 

www.verkaik.nl

één reactie

  1. heb altijd met plezier voor harry gewerkt sinds 1985. ben later ondernemer geworden en de relatie nog altijd ondersteund, ik denk wederzijds

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *