Harthoorn draagt Vlissingen warm hart toe

Vlissingen is een stad met mogelijkheden, waar iedereen gezamenlijk de schouders onder moet zetten. Dat is althans de opvatting van Kees Harthoorn, directeur van Harthoorn Loon- en verhuurbedrijf. Hij draagt zijn geboortestad een warm hart toe: “Als we over de goede dingen praten, samenwerking opzoeken en jonge mensen een kans geven, dan is dit zo’n mooie stad.”

Het bedrijf van Kees Harthoorn is al meer dan 20 jaar gevestigd aan de Zuidbeekseweg in Vlissingen. Het is ontstaan vanuit een agrarisch loonbedrijf en omvat inmiddels een veelheid aan activiteiten en diensten. De kernactiviteiten zijn grondverzet, agrarisch loonwerk, groenvoorziening, transport en weg- en waterbouw. Het aanbieden van deze diensten creëert grote projecten maar komt eveneens tegemoet aan de doe-het-zelver. Die kan op het terrein van Harthoorn een aanhangwagen vol laden met grond, voor de aanleg van een nieuwe tuin. Met een team van zo’n 45 vakbekwame enthousiaste medewerkers werkt Harthoorn voor bedrijven, overheden en particulieren.

Ontwikkeling van en investering in medewerkers vindt Kees Harthoorn erg belangrijk: “Jonge mensen moeten een kans krijgen, wij zetten in op leren en opleiden. Dat heeft ook te maken met onze maatschappelijke functie, we zijn een bedrijf dat gericht is op mensen.” Wie zich inzet en de mouwen opstroopt krijgt vertrouwen en heeft dus mogelijkheden bij dit bedrijf, dat ondanks de zo vaak genoemde crisis investeert in zijn personeel. Naast investering in medewerkers probeert het bedrijf te blijven investeren in machines en materialen. De nieuwste machines bewijzen de wil om te innoveren. Harthoorn: “We moeten kansen benutten. Door te innoveren en door samen te werken, met collega’s. Je kunt in plaats van in problemen beter in oplossingen denken.“

In de gemeente Vlissingen heeft Harthoorn een betrouwbare en belangrijke partner. Dat heeft te maken met de jarenlange aanwezigheid van het bedrijf in Vlissingen, maar ook met de wederzijdse wil om voor elkaar klaar te staan. Samen werken aan een toekomst staat hoog in het vaandel: “We moeten ondanks mindere tijden optimistisch gestemd zijn.” Met de aankoop van een bedrijfsterrein aan de Vlissingse buitenhaven heeft Harthoorn de handen vol voor de langere termijn. “Daar moeten we nu een invulling aan gaan geven en proberen samenwerking op gang te brengen. Het kan een mooie impuls zijn, ook voor de werkgelegenheid.”

Harthoorn

Zuidbeekseweg 2 WO

4386 NC VLISSINGEN

https://www.harthoornvlissingen.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.