North Sea Port nieuwe naam fusiehaven

North Sea Port is de naam van de fusiehaven, die vandaag is ontstaan door een fusie tussen de haven van Zeeland en die van Gent. De nieuwe naam en het logo zijn vandaag gepresenteerd in Gent.

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft vanmiddag de fusieovereenkomst ondertekend tussen de havens van Zeeland en Gent. Die gaan fuseren onder de nieuwe naam North Sea Port. Behalve Van Nieuwenhuizen zette ook de Vlaamse premier Geert Bourgeois zijn handtekening, net als andere Vlaamse en Zeeuwse bestuurders.

Over de fusie tussen de havens is tientallen jaren gesproken. North Sea Port staat meteen in de top 10 van Europese havens. De verwachting is dat er zeker 3.000 extra banen bijkomen in de regio van de fusiehaven.

Bron: Omroep Zeeland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"52abca6ca3","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"21337","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */