Helix Learning: Efficiënt trainen met e-learning op maat

Kennisborging, kennisverrijking, efficiëntie, productieverlies… Hoofdbrekers waarbij Helix Learning oplossingen biedt, door efficiëntere kennisoverdracht en het leveren van tools voor kennisbeheer.

Helix Learning heeft kennis en expertise in didactiek en informatietechnologie. Nauwe samenwerking met bedrijven zoals Transafe resulteert in op maat gemaakte modules voor E-learning. Afhankelijk van mogelijkheden en wensen levert Helix Learning effectieve vormen van digitaal leren. Dat zorgt voor een hoger leerrendement, efficiëntie en kostenbesparing. Door een digitaal lespakket kunnen medewerkers altijd en overal trainingen volgen.

Naast E-learning bestaat ook Blended-Learning, een combinatie van E-learning en training in ‘real life’. Veel bedrijven zien de voordelen. Helix Learning behoort tot de marktleiders in het implementeren van concepten. Naast het ontwikkelen van digitale leerstof, gaat het om het leveren en installeren van een Learning Management Systeem (LMS). In een LMS beheren bedrijven trainingen en gebruikersaccounts. Het voordeel is dat het systeem alle gegevens bewaart. Naast trainingen uitvoeren is een LMS waardevol bij communicatie, archivering van documenten, kennisborging en klantenbinding. Het systeem laat zich goed koppelen aan gebruikelijke HRM-pakketten. Samen met de klant vertaalt Helix Learning inhoud naar multimediale, interactieve producten. Zo zijn voor talloze havengerelateerde bedrijven in Zuidwest-Nederland maatwerkproducten gemaakt. Zoals poort, veiligheids- en bedieningsinstructies voor de procesindustrie en overslagbedrijven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"2808","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */