HelloVideo levert totale online videomarketing

Emmy Janssen en Wim Kooijman uit Heikant zijn de enthousiaste oprichters van HelloVideo, een strategie- en productiebedrijf voor online videomarketing. Bovendien is het jonge bedrijf winnaar van de ‘Aan de slag in Zeeland Prijs’ 2016.

Emmy: “Wij produceren videocontent voor online marketing. Dit doen we om de verkoop van producten en diensten van onze klanten te verbeteren. Wij willen een gevoel overbrengen bij hun bedrijf, producten of dienstverlening. Met video kun je een bedrijf persoonlijk maken en daardoor waarde creëren. Met die toegevoegde waarde kan een bedrijf zich onderscheiden van zijn concurrenten.

Je hebt veel soorten video’s, zoals een bedrijfsvideo, productvideo, klantenreview etc. Je kunt dit zakelijk houden door gebouwen en machines te laten zien, maar je kunt het ook heel persoonlijk maken door mensen binnen het bedrijf te laten vertellen wat zij betekenen voor de klant.”

Optimaal
HelloVideo produceert niet alleen videocontent, maar adviseert ook over de optimale inzet ervan. Emmy: “Een klant heeft een idee en wil iets laten zien. Wij gaan daar dieper op in, adviseren, bedenken een videostrategie en kunnen deze ook uitvoeren. Dit doen wij door een videokanaal zo optimaal mogelijk in te richten en van daaruit te linken naar relevante sociale mediakanalen. Wij ontwikkelen een crossmediale strategie, want alleen een filmpje plaatsen op je facebookpagina doet weinig. Je wilt dat de video leads oplevert en zo omzet genereert. Bovendien verbetert je ranking in Google met de inzet van videocontent. In Zeeuws-Vlaanderen was er geen bedrijf dat gespecialiseerd is in de combinatie van videomarketing en productie. HelloVideo biedt nu deze mogelijkheid wel. We willen een ambassadeur zijn voor de inzet van videocontent voor bedrijven in de regio, zodat zij het gebruik van video in hun marketingplan opnemen. We merken dat ze wel iets met video willen maar nog te weinig weten van de mogelijkheden en de kansen die het biedt. Wij helpen ze hierbij door een strategie op maat te bepalen.”

Prijs
Op de Contacta van 2016 won HelloVideo de ‘Aan de slag in Zeeland’-prijs. Die prijs ging over de vraag wat jij als bedrijf kunt doen voor een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt. HelloVideo heeft een video gemaakt voor een Wajonger die zichzelf daarmee op een persoonlijke manier presenteert aan werkgevers. Een video-cv dus! Zoals gezegd, er is heel veel mogelijk met video. Het is de ideale manier als je snel je bereik wilt uitbouwen, je naamsbekendheid wilt vergroten en vertrouwen wilt scheppen.

Tekst: Aly Breemhaar
Foto: Marijana Pajovic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *