Kennisdeling: Het ‘nieuwe’ boekhouden

Boekhouden gebeurt op vele manieren. Ik wil kort ingaan op de mogelijkheden die de techniek de ondernemer biedt. Doelstelling moet zijn: een efficiënte boekhouding, die per ondernemer wordt afgestemd op zijn wensen.

De techniek die wij met name gebruiken is Exact Online. Wij streven ernaar de boekhouding geheel digitaal te  maken. Inkoopfacturen worden via een scan geboekt. Verkoopfacturen kunnen per scan worden verwerkt of worden gemaakt en verstuurd via Exact Online. De bankafschriften kunnen door de Rabobank en ABN/AMRO per dag aangeboden in uw administratie. Andere banken kunnen worden ingelezen. Alle inkoopfacturen kunnen via uw administratie ter betaling worden aangeboden aan uw bankier.

Op basis van bovenstaande kan de ondernemer alles zelf verzorgen en kijkt uw adviseur op verzoek mee. De ondernemer kan er ook voor kiezen alles uit te besteden en online mee te kijken. Er zijn vele varianten mogelijk.

De informatie die u verstrekt kan dus iedere dag up to date zijn, afhankelijk van uw behoefte. De administratie is te benaderen middels een app op uw smartphone of tablet.

 

2 reacties

  1. Ik heb in het verleden gebruik gemaakt van Exact online en ik moet zeggen dat ik het nogal onoverzichtelijk vond. Sinds kort maar ik gebruik van het online boekhoud pakket http://www.flexify.nl en ik moet zeggen dat het mij een stuk makkkelijker af gaat nu.

  2. Interessant artikel! Wij hebben hele goede ervaringen met het online boekhoudprogramma van Offective! Erg makkelijk in gebruik! Kijk maar eens op http://www.boekhoudprogramma-online.nl of klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.