Actie Ei-team van Lions Middelburg voor Voedselbank Walcheren

Elk voorjaar komt het EI-team van Lions Club Middelburg in actie. Zij verkopen dan paaseieren voor het goede doel. Sinds de start in 2006 heeft Lions Club Middelburg al zo’n € 60.000 kunnen overmaken aan goede doelen die een sterke band met Zeeland en Walcheren hebben. Voor 2013 is het goede doel de Voedselbank Walcheren.

Voedselbank Walcheren is een initiatief om de (verborgen) armoede te verminderen en de verspilling van levensmiddelen tegen te gaan. De Voedselbank is een 100% non-profit organisatie. Zij werken in alle functies alleen met vrijwilligers. De financiering van de Voedselbank vindt plaats middels ondersteuning van overheden, bedrijven, particulieren en kerken. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina.

Men kan Voedselbank Walcheren steunen door aanschaf van een  bokaal gevuld met paaseieren. Er zijn twee bokalen beschikbaar; één voor bedrijven en één voor gezinnen. De bedrijfsbokaal is gevuld met drie kilo eersteklas chocolade paaseieren en kost 60 euro. De gezinsbokaal bevat één kilo chocolade paaseieren en kost 15 euro.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.