Het gemak van paperless werken

artikel-11-foto-1Voor veel ondernemers is het herkenbaar. Facturen worden per mail ontvangen, maar vervolgens uitgeprint om langs verschillende afdelingen te gaan en uiteindelijk in één van de vele ordners te belanden. “Totaal onnodig”, vertelt Thomas Hoefeijzers van Hoefeijzers Automatiseringen uit Goes. “Met onze oplossingen voor een paperless office winnen ondernemers tijd, geld en gemak.”

Hoefeijzers Automatiseringen is thuis in het Zeeuwse mkb. “Wij zijn sterk in het automatiseren van bedrijfsprocessen. We zijn partner van Unit4 en bieden niet alleen ERP pakketten, maar ook tools die met andere pakketten gekoppeld kunnen worden. Met de stap naar een paperless office bieden we ondernemers de kans om opnieuw een flinke efficiencyslag te maken.”

Verkoopfacturen
Voor de efficiënte verwerking van verkoopfacturen kiest Hoefeijzers voor AutoDoc HSE. Met één printopdracht, biedt deze software eindeloos veel mogelijkheden. Afhankelijk van de wens van de ondernemer, wordt de factuur per email verstuurd, verwerkt, gearchiveerd en gekoppeld aan het eigen ERP-systeem: “Ideaal! Geen handmatige handelingen meer, geen papier en geen kasten vol oude facturen.”

Eenvoudig slimmer
Wat betreft de inkomende facturen, is Thomas enthousiast over Blue10. En niet alleen hij, maar ook een groot aantal klanten. “Blue10 maakt het mogelijk om digitale en papieren facturen te scannen. Relevante gegevens worden automatisch herkend en de ondernemer krijgt direct een voorstel voor het boeken van de factuur in zijn eigen ERP-pakket. Zelfs autoriseren kan digitaal: Een slimme oplossing om eenvoudig nauwkeuriger, sneller en efficiënter te werken.”

Hoefeijzers Automatiseringen
Amundsenweg 55
4462 GP  Goes
0113 270125
www.hoefeijzers.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *