Het nieuwe werken

Enkele maanden geleden heeft COMCAM Group heel bewust voor DOK41 gekozen. Vol enthousiasme vertellen ze waarom ze die stap hebben gezet en hoe DOK41 precies heeft bijgedragen tot hun groei.

,,Vier jaar geleden zag het er hier nog heel anders uit” steekt Nadia van wal. ,,Wij hebben van dichtbij de ontwikkeling meegemaakt en vinden het prachtig dat DOK41 zo’n gigantisch project is geworden. Aanvankelijk kwam COMCAM in contact met DOK41 met de initiële vraag of COMCAM wellicht van dienst kon zijn voor bedrijven in het netwerk van DOK41. Overdonderd door het inspirerende pand, besloten ze al gauw om er een kantoor te huren en daar heeft COMCAM geen spijt van gehad. ,,Meer nog, we hopen op extra beschikbare ruimte, want met de groei aan medewerkers is COMCAM serieus uit haar voegen gebarsten. Bovendien willen we eind volgend jaar graag een kantoor openen in België. In Duitsland zijn we recent verhuisd met ons kantoor naar Düsseldorf”.

DOK2Meedenken als collega’s
,,DOK41 biedt zoveel meer dan alleen onderdak” vertelt Philipp. “De medewerkers van DOK41 denken als collega’s. Ze komen zelf met ideeën en gaan pro-actief te werk. ,,Toen we dit jaar onze tweede Nationale Business Succes Award hadden gewonnen als beste energy portfolio manager van Nederland werd dit nieuws meteen via de DOK41-kanalen verspreid, nog voordat wij dat konden doen. Zeker voor starters met een beperkt budget opent DOK41 veel deuren. Zo kan je geheel vrijblijvend worden gecoacht. Het enige wat ze van je verwachten, is dat je actief deelneemt aan het DOK41-concept, zoals netwerk- en kennissessies. Maar dat is alleen maar een extra, toegevoegde waarde. Zeker de netwerklunch op dinsdag is een absolute aanrader. ,,Iedere keer zie je weer nieuwe gezichten. Zo komen er mensen uit Rotterdam of Utrecht. Soms tellen we wel 70 man. Morgen zitten wij met ons bedrijf alleen al met 15 man”.

Bewust gekozen voor DOK41
COMCAM is geen starter, maar een bedrijf in groeifase. Zij hadden al een kantoor, maar dat hebben ze met plezier opzijgezet voor hun kantoor in DOK41. Een bewuste keuze. ,,Het concept biedt verschillende mogelijkheden, zoals een groot netwerk, bijeenkomsten, toegang tot financiering en diverse faciliteiten zoals een receptie, vergaderruimtes en een horecagelegenheid. Doordat verschillende bedrijven en starters onder een dak gehuisvest zijn, wordt samenwerken een stuk eenvoudiger. Zo was de stap heel klein om bij een van de ‘buren’ een app te laten ontwikkelen. Bovendien is het een heel representatief gebouw om klanten of zakenpartners te ontvangen in de moderne vergaderruimtes. Het idee achter DOK41 is dat de ondernemer wordt ontzorgd, zodat hij zich volledig kan concentreren op zijn core business. Noem het gerust het nieuwe werken”.

COMCAM is geen reseller of tussenpersoon, maar treedt op als partner van klant en leverancier. Het bedrijf bouwt producten op maat voor de klant en is gespecialiseerd in beurscontracten op de energiemarkt. COMCAM vindt voor iedere klant het beste contract.

ContactaNL 2016: Stand 107 & 1402
Kenniswerf Zeeland | DOK41

Edisonweg 41 B3

4382 NV Vlissingen

E. info@kenniswerf.nl | info@dok41.nl

I. www.kenniswerf.nl | www.dok41.nl

TEKST NADINE BRAECKMAN | FOTO’S MARIJANA PAJOVIC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *