Het verborgen talent van Schouwen-Duiveland

ceesNa het succes van vorig jaar staat Schouwen-Duiveland ook dit jaar weer met een goed gevuld Schouwen-Duivelandplein op de Contacta in de Zeelandhallen in Goes.

Pleincoördinatoren Jochem de Jonge en Cees Bolijn: “Wat betreft het concept hebben we weinig veranderd. Het Schouwen-Duivelandplein is vorig jaar met zoveel enthousiasme ontvangen dat we met z’n allen hebben besloten op dezelfde manier verder te gaan. Uiteraard komen we dit jaar wel met een verbeterde versie: met betere verlichting, meer ruimte op het plein, en meer stands.”

Op het plein zijn bedrijven te vinden uit de meest uiteenlopende sectoren, waaronder glaszetter Goemaat uit Goedereede, De Koffieboer uit Zierikzee, Entertainment Service Zeeland, De Zuidhoek, Habo Hoveniers, Hanse Staalbouw en Groenleer Metaalrecycling. Daarnaast zijn Hyundai Landegent, BTL Realisatie, Verwijs Timmerwerken, Vivars, de Saman Groep en JMC Signmakers op het plein te vinden.

Maatwerk
“Het thema van de Contacta is ‘De nieuwe wereld’, maar eigenwijs als we zijn hebben we als regionaal plein een eigen sub-thema, namelijk ‘Het verborgen talent van Schouwen Duiveland’. Tegenwoordig wordt er steeds meer zaken gedaan via web-shops, en potentiële klanten bekijken eerst een website voordat ze de telefoon pakken om een probleem voor te leggen. Dat gaat prima bij standaardproducten, maar in veel gevallen is een standaardproduct niet wat de klant zoekt. En een onnodig compromis is altijd jammer.”

Daarom is een beurs als de Contacta ideaal, vinden De Jonge en Bolijn. “Gedurende de beursdagen kun je als bedrijf potentiële, maar zeker ook bestaande klanten (opnieuw) laten zien wat je voor ze kan betekenen. Meer dan een standaardproduct, meer dan standaardservice. Echt maatwerk, specifiek om het probleem van je klant op te lossen. Al die ‘verborgen’ mogelijkheden spreken de creativiteit van je klant aan, zodat je samen op nieuwe ideeën komt, samen nieuwe producten ontwikkelt. Dat krijg je niet voor elkaar met een bezoekje aan een website, dat gaat beter face to face.Dus, kom zeker even langs op het plein van Schouwen-Duiveland om inspiratie op te doen. Tot ziens.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.