Het werk gaat door, Mercedes-Benz Van Oeveren

Wanneer u in een taxi stapt is dat negen van de tien keer een Mercedes. Het merk straalt comfort, klasse en kwaliteit uit. Passend bij u als ondernemer. Een Mercedes aanschaffen, is een verbintenis voor het leven aangaan, zowel met de wagen als met de betreffende Mercedes dealer.

Bij Mercedes-Benz Van Oeveren in Goes nemen ze deze verbintenis zeer serieus. Salesmanager Marnix van Gilst werkt er al 28 jaar met veel plezier. En heeft naar eigen zeggen in die tijd echt een relatie met zijn klanten opgebouwd. “Wij doen veel voor onze klanten. Onze bedrijfswagenwerkplaats is geopend van acht uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Bestellen we voor tien uur in de ochtend onderdelen, dan worden die voor vijf uur ’s middags bezorgd. En onze nooddienst is 24 uur per dag bereikbaar. Met een bedrijf kun je nu eenmaal niet altijd om vijf uur bij de garage staan en voor een koeriersdienst met een lege accu is het zaak om zo snel mogelijk weer de weg op te kunnen.”

Met de klanttevredenheid zit het bij Mercedes-Benz Van Oeveren dan ook wel goed. Een groot deel van het team werkt er al meer dan twintig jaar met liefde en passie voor het merk Mercedes. Afgelopen jaar is dit beloond met de Klant Nr 1. award. Dit betekent dat Mercedes-Benz Van Oeveren de meest klantvriendelijke Mercedes dealer van Nederland is. Van Gilst vindt het meedenken met de klant heel belangrijk: “Ik zie ons niet als verkopers, maar als mobiliteitsoplossers. Hierbij is het belangrijk om in te spelen op de behoeftes van de klant, de vraag is dan ook, voor welke inzet gaat de auto gebruikt worden, betreft het een pakketdienst, internationaal transport of wordt het een taxi? De ene klant heeft volume nodig, de ander laadvermogen en weer een ander moet personenen vervoeren.”

Van Actros truck tot Vito en Sprinter bestelwagen; de ondernemer heeft veel keuze bij Mercedes. En vanaf september komt daar de Citan bij, een compacte bestelwagen voor in de stad. “Een dergelijke wagen misten we nog”, vindt van Gilst. “We zijn een Mercedes-Benz totaalaanbieder. We verkopen natuurlijk niet alleen auto’s, maar zijn voor onze klant ook aanspreekpunt als het gaat om financiering, leasing, onderhoud enzovoorts. Klanten vinden dat over het algemeen prettig als ze voor al die zaken op één plek terecht kunnen.”

Behalve de introductie van de nieuwe Citan en Actros distributietruck, gebeurt er heel veel bij Mercedes-Benz. Zeker als het gaat om duurzaamheid en milieu. Mercedes is koploper op het gebied van schone motoren. De afgelopen jaren zijn er grote sprongen gemaakt. Het productieproces wordt zo efficiënt en duurzaam mogelijk uitgevoerd. Onder de noemer BlueEFFICIENCY worden modellen geproduceerd die minder belastend zijn voor het milieu, zuiniger zijn en dus kosten besparen. Vanaf 2014 moeten bedrijfswagens uitgerust zijn met Euro 6 motoren. Mercedes-Benz voldoet nu al aan die eis en levert bijvoorbeeld de Actros met die nieuwe Euro 6 motoren. (300
tot ruim 500pk). Met een Mercedes-Benz staat de ondernemer er helemaal goed voor. Het werk gaat immers door

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *