Hier komen ontwerpen tot leven

artikel-22-foto-1H2 Groen is een frisse, kleurrijke naam voor een al even spontaan bedrijf. De naam verwijst naar de twee stichters, wiens achternaam met de letter ‘H’ begint en naar wat ze doen: tuinontwerp in de breedste zin van het woord: tuinaanleg, -onderhoud en houtbouw. Aan zo’n ontwerp gaat er heel wat denkwerk vooraf. Want het ontwerp moet perfect beantwoorden aan de vraag van de klant. Hiervoor gaat het enthousiaste team heel nauwkeurig te werk.

Eerst is er een kennismakingsgesprek met de klant, dan volgt er een voorlopig ontwerp en dat eindigt dan in een definitief ontwerp, met een eventueel beplantingsplan. Ontwerpen kunnen ook in 2D of in 3D worden gemaakt. H2 Groen doet er alles aan om uw tuin (een tweede) leven te geven. Alles is mogelijk: van klassiek tot modern, van Franse tot Engelse stijl. Alle hovenierswerk gebeurt op maat van de klant. H2 Groen legt tuinen aan en onderhoudt ze: voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden.

Vooral strakke vormen zijn tegenwoordig populair: gelijnde terrassen, rechte paden. Borders (plantvakken) worden vaak rond gekozen. “Het leukste ontwerp dat wij ooit maakten voor een park is een kleine tuin met een zelf ontworpen prieel, houten terras en poort” vertelt Arjan Heijstek. “We willen graag voor iedereen iets nieuws creëren. Een droomtuin is voor iedere klant anders. Je kan van je tuin een perfecte, extra ruimte maken met sauna, hottub, etc. Pas als de klant zegt dat het prachtig is geworden, zijn wij tevreden”.

ContactaNL2016 standnr. 105

H2 GROEN
Weihoek 14
4416PX KRUININGEN
0113 573030
arjan@h2groen.nl
www.h2groen.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *