Hoera! ZeeuwseVacaturebank.nl bestaat 1 jaar!

ZeeuwseVacaturebank.nl bestaat 1 jaar!
Succesvol Zeeuws vacature- en stageplatform is nu al niet meer weg te denken.
Al die mooie banen en stageplaatsen in Zeeland, ook voor hoger opgeleiden, zijn eindelijk goed te vinden.

Een jaar geleden ging ZeeuwseVacaturebank.nl van start om het grote aanbod aan Zeeuwse vacatures en stageplaatsen beter vindbaar te maken. En dat is gelukt. De vacaturebank is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Zeeland én ver erbuiten. Inmiddels doen maar liefst bijna 900 Zeeuwse werkgevers mee. En belangrijker; het aantal werkzoekenden dat de site bezoekt én hierdoor een nieuwe baan heeft gevonden is boven alle verwachting. Zeker ook buiten Zeeland is het bereik erg groot.

“Het is mooi om te zien dat ZeeuwseVacaturebank.nl in recordtijd een vaste plek heeft verworven, alsof het er altijd al is geweest. Maar het is vooral mooi om te zien hoeveel partijen enthousiast participeren en het initiatief actief ondersteunen. Partners zoals VNO-NCW, Impuls, Zeeuwse gemeenten, samenwerkende zorg-werkgevers en veel Zeeuwse werkgevers zoals Schipper Accountants, Roompot Vakanties, Syntess, maar ook de HZ ondersteunen de vacaturebank. Dit toont hoe groot het draagvlak is. Dat er al bijna 900 werkgevers hun vacatures en stages plaatsen is natuurlijk fantastisch, maar dat komt uiteraard voor een deel ook doordat Zeeuwse werkgevers dit geheel gratis kunnen doen en omdat het gewoon goede sollicitanten oplevert. De stichting achter de vacaturebank hoeft geen winst te maken, enkel de kosten te dragen; we doen dit voor Zeeland. Daarom zijn we ook zo blij dat het veel meer is dan een vacaturebank, maar ook echt al een middel is om HR-professionals in Zeeland te verbinden en meer te laten samenwerken.”

De komende tijd volgen er nieuwe functionaliteiten die de toegevoegde waarde voor werkzoekenden en Zeeuwse werkgevers nog verder zullen vergroten. Daarmee is er nog meer kracht om te helpen bij het vinden van die broodnodige werknemers voor de Zeeuwse arbeidsmarkt. “Het kan altijd beter. Dus we blijven alle Zeeuwse werkgevers oproepen om mee te doen: plaats alle Zeeuwse vacatures, opdrachten en stages op ZeeuwseVacaturebank.nl. Het is gratis en het werkt!’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *