Home of Power op Contacta – Krijg toch allemaal de kleuren

Persoonlijkheidstests zijn er in overvloede. De uitkomsten zijn vaak herkenbaar en soms confronterend. Maar de crux zit ‘m in het toepassen van de inzichten in de praktijk. Home of Power biedt de oplossing.

 Jannie Boer, kleur- en imago-opleider en coach en Pauline van der Veeken, burn-out- en imagocoach merkten in hun dagelijkse praktijk dat innerlijk en uiterlijk nauw met elkaar verbonden zijn. “Maar gek genoeg werden die twee componenten in persoonlijkheidstests en coaching-trajecten nooit aan elkaar gekoppeld”, zegt Jannie. Beiden overtuigd van de samenhang, gingen ze op onderzoek uit. Het resultaat is een helder inzicht in 40 kleurpersoonlijkheden (Powertypes), gekoppeld aan de 4 elementen: lucht, water, aarde en vuur en 10 Kleurfamilies.

Laat zien wie je bent

Op basis van hun bevindingen ontwikkelden Jannie en Pauline het Personal Power Plus® model, een systeem dat ten grondslag ligt aan hun boek ‘Krijg toch allemaal de kleuren’. Personal Power Plus geef je een blauwdruk voor succes en een waardevol leven. Het bestaat uit een Powertest en diverse rapportagemogelijkheden met kleurrijke materialen. De 40 Powertypes hebben elk een kleur, persoonlijkheid en imagoadvies, zodat je duidelijk kunt laten zien wie je bent en wat je wilt. Pauline: “Weten wat je kracht is als ondernemer geeft richting aan je bedrijf en je personal branding voor succes en impact.”

1 miljoen mensen

Jannie en Pauline willen met Home of Power de wereld een beetje mooier maken. Ze hebben een concreet doel voor ogen. “We willen voor 1 januari 2020 minstens 1 miljoen mensen laten zien hoe bijzonder ze zijn. Daarom hanteren we toegankelijke prijzen en leiden we ambitieuze coaches, trainers en imageconsultants op om met de succestools van Home of Power te werken. Ook HR-adviseurs van bedrijven kunnen er na een vierdaagse opleiding gestructureerd zelf mee aan de slag. Er zijn inmiddels meer dan 250 experts actief met de succestools van Home of Power.”

Home of Power staat op Contacta, op stand nummer 901

Tekst: Kim de Booij
Fotografie: Martijn Finke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *