Hotel Terminus: Gastvrij drie sterren hotel

Jan en Susan Matthijssen werken al 17 jaar in Hotel Terminus, waarvan 10 jaar voor zichzelf. Ze hebben twee kinderen en vinden het hotel goed te combineren met hun gezinsleven. Dat komt ook door het prima team van vaste personeelsleden. “We hebben een mix van zakelijke klanten en toeristen. De zakelijke klanten zijn bijvoorbeeld werknemers die op klus zijn, en de hele week in het hotel verblijven. Sommigen van hen komen hier al 17 jaar”, vertelt Susan.

Vroeger deden Jan en Susan Matthijssen echt alles zelf, nu maken ze bijvoorbeeld ook gebruik van bookingsites. Dergelijke sites zorgen zeker ook voor omzet. Jan: “Onze eigen website willen we begin volgend jaar updaten. Dan zul je ons ook op Facebook en Twitter vinden!” Hotel Terminus heeft 24 kamers, 4 vergaderzalen, een restaurant, terras en een bar. In de vergaderzalen worden veel cursussen en vergaderingen gehouden. Het hotel heeft een goede ligging aan het NS-station. Met een eigen parking is het ook voor gasten die met de auto komen een aantrekkelijke locatie. ’s Zomers, als de vergaderzalen leeg staan, mogen ze worden gebruikt door gasten die met de fiets komen en deze veilig willen stallen. Jan en Susan blijven zich verbazen over de gasten die op de bonnefooi naar Zeeland komen. “Soms staan ze om 10 uur ’s avonds met huilende kinderen aan onze receptie. Of we echt geen kamer meer voor ze hebben. We zeggen dan voorzichtig dat het verstandig is om in het hoogseizoen van tevoren te boeken”.

Nieuwe uitstraling

Het eind van het jaar zal worden gestart met een grote verbouwing. Jan: “We gaan een hele etage (12 kamers) opnieuw inrichten en restylen, zodat we weer helemaal voldoen aan de eisen van deze tijd.” “Ook beneden gaan we flink aan de slag. De begane grond krijgt de uitstraling van een Grand Café, waar zakenmensen kunnen afspreken. We zorgen voor gratis internet en privé-plekken, waar je ongestoord met een klant of collega-ondernemer een gesprek kunt voeren. Ook is het mogelijk een lichte lunch te gebruiken, met wekelijks een wisselend en betaalbaar lunchmenu.” Veel werknemers van de kantoren van het Stationspark komen nu al hun broodjes halen aan het broodjesloket, genoemd naar zoon Maiky. Het werkt simpel: aanbellen, je bestelling opgeven en je hebt snel heerlijke broodjes en salades om mee te nemen. Zelfs vooraf telefonisch je bestelling doorgeven behoort tot de mogelijkheden.

“Het allerbelangrijkste vinden we het persoonlijk contact met onze gasten. We willen graag dat ze zich thuis voelen, ze mogen bij wijze van spreken op hun sloffen naar het ontbijt komen”.

 

Hotel Terminus Goes

Stationsplein 1

4461 HP Goes

T +31 (0)113 23 00 85

F +31 (0)113 23 25 79

E info@hotelterminus.nl

I www.hotelterminus.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *