Huurauto nodig? Piet Vogelaar biedt de oplossing

Elke klant gaat met een passende auto de weg op. Dat is de drive van Piet Vogelaar Business Rent in Goes. Personenauto’s, -busjes tot bestel- en vrachtwagens; alle varianten staan startklaar. Het autoverhuurbedrijf gaat voor maatwerk en service tegen schappelijke prijzen.

“Ons wagenpark bestaat uit voertuigen van recente bouwjaren. Dat maakt dat iedereen altijd representatief en veilig op pad gaat”, zegt Piet Vogelaar. Het bedrijf is sinds 1999 actief in de verhuur. De klant kan altijd rekenen op transparante tarieven en aantrekkelijke huurvoorwaarden. Rijden kan door heel Europa, inclusief volledige ANWB-dekking. Alle voertuigen zijn met drie sterren BOVAG-gekwalificeerd.

Vernieuwing
Piet Vogelaar Business Rent blijft investeren in vernieuwing en hoort tot de grotere autoverhuurbedrijven in de regio. Piet vertelt: “Inmiddels hebben we een ruim aanbod van wagens in allerlei maten en voor diverse gebruiksmogelijkheden, voor zowel personen- als vrachtvervoer. Zo hebben we bijvoorbeeld een compacte Volkswagen Caddy. Voor de volumeklussen hebben we onder meer een Mercedes Atego, met een inhoud van maar liefst dertig kubieke meter, voorzien van een praktische hydraulische laadlift.

Ook is projectmatige autohuur een mogelijkheid.” Naast verhuur biedt Piet Vogelaar ook BRC-lease. Dat is een uniek lease-concept op maat, waarbij de zekerheid van een leasecontract en de flexibiliteit van autohuur worden gecombineerd.

Piet Vogelaar Business Rent
Livingstoneweg 44
4462 GL Goes
www.pietvogelaarbusinessrent.nl
Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"20870","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */