Hydrauvision – Indrukwekkende fire fighting sets

Hydrauvision is specialist in aandrijftechniek. Met alle kennis en ervaring is Hydrauvision een partner voor veel industriële bedrijven, internationale bagger- en offshorebedrijven, weg- en waterbouw en andere bedrijfstakken waarin hydrauliek een rol speelt.

Totaaloplossingen in hydrauliek

“Met zes vestigingen zijn we wereldwijd aanbieder van totaaloplossingen in hydrauliek; van nieuwbouw tot verhuur. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, leveren wij hoogwaardige componenten en zijn we erkend specialist in leidingwerk,” vertelt Carolien Baecke, Marketing Manager van Hydrauvision.

Fire Fighting systemen

Behalve aandrijftechniek ontwikkelt en bouwt het bedrijf ook grootschalige brandblus- en grootwatertransportsystemen. “We hebben onlangs een indrukwekkend Fire Fighting (FiFi) systeem opgeleverd. Dat bestaat uit drie keer twee drijvende pompen, die eenvoudig het water in kunnen worden gereden.Die pompen leveren het water aan 3 zware ‘booster’ pompen, elk aangedreven door een 1342 kW Caterpillar dieselmotor. Het gehele systeem heeft een bluscapaciteit van ruim 80.000 liter water per minuut.”

Hydrauvision staat op Contacta.nl – Standnummer: 618

Hydrauvision
Buys Ballotstraat 14
4507 DA Schoondijke
088-5747000
info@hydrauvision.com
www.hydrauvision.com

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.