IBS Industrial Building Systems B.V. – Industriële en logistieke hallenbouw

IBS in Kloosterzande is gespecialiseerd in hallenbouw voor bedrijven in de industrie, haven en logistiek. Het bedrijf heeft 25 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van geoptimaliseerde, lichtgewicht staalconstructies voor vrijwel alle toepassingen.

Het ontstaan van IBS vindt zijn oorsprong in de activiteiten van het zusterbedrijf IZV. Dat bestaat al 55 jaar en is gespecialiseerd in de levering en montage van dak- en gevelbekleding. De activiteiten van beide bedrijven sluiten nauw op elkaar aan en maken zo een totaaloplossing voor opdrachtgevers mogelijk.

Fabricage in eigen werkplaatsen
IBS bouwt hallen, kantoren, hangars en logistieke centra. “Wij ontwerpen en construeren op basis van specifieke wensen. De fabricage vindt plaats in onze eigen werkplaatsen. Hierdoor bieden we veel mogelijkheden op het gebied van vormgeving, uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteiten”, legt directeur Bob Compiet uit. “Doordat we alles in eigen beheer doen, kunnen we bovendien snel, flexibel en tegen aantrekkelijke tarieven bouwen.”

Veiligheid
IBS hecht veel waarde aan kennis en veiligheid. “We investeren veel in onze mensen en kiezen steevast voor vakbekwame voorlieden en monteurs. Onze projecten worden begeleid door eigen mensen en onze opdrachtgevers hebben altijd maar één contactpersoon. Vanwege onze activiteiten in de industrie, havens en (petro-) chemie werken we volgens de kwaliteitsnorm ISO9001, veiligheidscertifcaat VCA** en het CE-certifcaat voor NEN-EN 1090-1.”

 

IBS Industrial Building System B.V.
Postbus 30
4587 ZG Kloosterzande
I. www.ibs-hallenbouw.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *