IBS maakt grote kolomvrije overspanningen mogelijk

IBS Industrial Building Systems B.V.

IBS in Kloosterzande is gespecialiseerd in hallenbouw voor bedrijven in de industrie, haven en logistiek. Het bedrijf heeft 25 jaar ervaring in ontwerpen en fabriceren van geoptimaliseerde, lichtgewicht staalconstructies voor vrijwel alle toepassingen. Het ontstaan van IBS vindt zijn oorsprong in de activiteiten van het zusterbedrijf IZV. Dit bedrijf bestaat al 50 jaar en is gespecialiseerd in de levering en montage van dak- en gevelbekleding. De activiteiten van beide bedrijven sluiten nauw op elkaar aan en maken zo een totaaloplossing voor opdrachtgevers mogelijk.

Van kantoren tot logistieke centra
IBS bouwt hallen, kantoren, hangars en logistieke centra. “Wij ontwerpen en construeren op basis van specifieke wensen. Hierdoor ontstaat een optimaal ontwerp, waarbij profielafmetingen nauwkeurig zijn afgestemd op de gewenste overspanning. Hallen met kolomvrije overspanningen tot wel 100 meter zijn mogelijk”, verduidelijkt directeur Bob Compiet de kracht van zijn bedrijf. “Doordat we alles in eigen beheer doen, bouwen we snel, flexibel en tegen aantrekkelijke tarieven.”

Veiligheid
IBS hecht veel waarde aan kennis en veiligheid. “We investeren veel in onze mensen en kiezen steevast voor vakbekwame voorlieden en monteurs. Onze projecten worden begeleid door eigen mensen en onze opdrachtgevers hebben altijd maar één contactpersoon. Vanwege onze activiteiten in de industrie, havens en (petro-) chemie werken we volgens de kwaliteitsnorm ISO9001, veiligheidscertificaat VCA** en het CE-certificaat voor NEN-EN 1090-1.”

IBS Industrial Building Systems B.V.
Postbus 30
4587 ZG  Kloosterzande
0114 683200
info@ibs-hallenbouw.nl
www.ibs-hallenbouw.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *