IBS: sterk in lichtgewicht staalconstructies

foto7IBS te Kloosterzande is gespecialiseerd in hallenbouw voor bedrijven in de industrie, haven en logistiek. Ze bouwt kantoren, hangars, hallen en logistieke centra. Het bedrijf, met 25 jaar ervaring, ontwerpt en fabriceert in eigen beheer geoptimaliseerde, lichtgewicht staalconstructies voor vrijwel alle toepassingen.

Directeur Bob Compiet: “Wij ontwerpen en construeren op basis van specifieke wensen. De fabricage vindt plaats in onze eigen werkplaatsen. Hierdoor bieden we veel mogelijkheden op het gebied van vormgeving, uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteiten. Doordat we alles in eigen beheer doen, kunnen we bovendien snel, flexibel en tegen aantrekkelijke tarieven bouwen.”

Kolomvrije overspanningen
Met deze werkwijze ontstaat bovendien een optimaal ontwerp, waarbij profielafmetingen nauwkeurig zijn afgestemd op de gewenste overspanning. Hallen met kolomvrije overspanningen tot wel 100 meter zijn mogelijk.

Veiligheid
IBS hecht veel waarde aan kennis en veiligheid. “We investeren veel in onze mensen en kiezen steevast voor vakbekwame voorlieden en monteurs. Onze projecten worden begeleid door eigen mensen en onze opdrachtgevers hebben altijd maar één contactpersoon. Vanwege onze activiteiten in de industrie, havens en (petro-) chemie werken we volgens de kwaliteitsnorm ISO9001, veiligheidscertificaat VCA** en het CE-certificaat voor NEN-EN 1090-1.”

 

IBS Industrial Building Systems B.V.
Postbus 30
4587 ZG  Kloosterzande
telefoon: 0114 – 683 200
email: info@ibs-hallenbouw.nl
www.ibs-hallenbouw.nl

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Ruden Riemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.