Iedere bijeenkomst nieuwe mensen

Netwerken met Zeeland Business

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit meer dan 250 vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht. Benieuwd wat het netwerk je te bieden heeft? Karin en Martijn vertellen je waarom zij graag lid zijn.

Mijn netwerk breidt nog altijd uit
“Netwerken betekent voor mij nieuwe mensen leren kennen, verbindingen leggen en elkaar iets gunnen. Daarom past Zeeland Business Netwerk zo goed bij mij,” vertelt Karin Bustraan van Humanity in Business. Ze helpt bedrijven en professionals met het organiseren, structureren en optimaliseren en zo overzicht, rust en ruimte te creëren. Een paar jaar geleden ging ze bewust op zoek naar een netwerk en het concept van Zeeland Business sprak haar aan.
“Alle bedrijven uit Zeeland kunnen lid worden, er worden bedrijfsbezoeken georganiseerd en de focus ligt echt op netwerken. Het kijkje achter de schermen bij andere bedrijven vind ik interessant en leerzaam en iedere bijeenkomst leer ik nieuwe mensen kennen. Niet alleen de vaste leden, maar ook introducees en mensen uit het netwerk van het te bezoeken bedrijf zijn aanwezig. Dat vind ik een belangrijke meerwaarde ten opzichte van andere netwerken waar vooral de focus ligt op het eigen netwerk.
De themabijeenkomsten zijn vaak interessant en brengen een ander netwerk met zich mee. Volop kansen en mogelijkheden!”

Zelf nog steeds contacten onderhouden
SEC Catering is ook lid van ZB Netwerk. Het cateringbedrijf van René Willems en Martijn van de Woestijne is tien jaar geleden ontstaan. Samen met hun partners beheren ze tien bedrijfslocaties en is het bedrijf in Zuidwest-Nederland een van de grootste party- en eventcateraars.
“Ons bedrijf is door hard werken groot worden en we werken zelf nog altijd op de werkvloer. De netwerkbijeenkomsten zijn voor ons een mooie gelegenheid om de contacten met opdrachtgevers te onderhouden. Ook leren we iedere keer nieuwe mensen kennen. ZB Netwerk is een hele actieve club die ons tijdens de bijeenkomsten vaak weer verrast met leuke en bijzondere bedrijven!
Dat maakt het netwerken voor ons plezierig en afwisselend.”

Redactie: Odile de Pooter
Fotografie:
Jan de Carpentier (foto Martijn van Woestijne)
Rones Wielinga (foto Karin Bustraan)

 

Leuk om te weten
Lid worden van het Zeeland Business netwerk? Goed nieuws, want tot december 2019 krijg je namelijk €50,- korting!
Meer info?
Mail: info@zuidwestbusiness.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *