IJskoude pret in Terneuzen

Innoverend ondernemen, tegen de stroom in. Kansen zien en kansen pakken; het is ondernemer Nicky Broos te voeten uit. Zijn jongste avontuur is Skidôme Terneuzen. Wie Nicky Broos kent, weet dat hij er opnieuw voor de volle tweehonderd procent voor gaat. Skidôme Terneuzen is een volwaardig zusje van Skidôme Rucphen. “Alle activiteiten organiseren we op beide locaties. Maar natuurlijk zijn er verschillen. De skihellingen zijn immers wezenlijk anders.” 

Ook identiek is de wijze waarop Broos en zijn medewerkers de gasten ontvangt. “Gasttevredenheid is het allerhoogste goed. Daarop hamer ik voortdurend. Ons streven is dat de gasten hier vandaan gaan met het gevoel meer te hebben beleefd dan waar ze vooraf op hadden gerekend.”

Broos en salescollega Anouk Picavet benadrukken dat Skidôme unieke kansen biedt aan bedrijven. “Teambuilding in de sneeuw haalt onverwachte eigenschappen in medewerkers naar boven. De sneeuwactiviteiten zijn bovendien voor iedereen toegankelijk; alleen op zo’n manier stimuleer je de onderlinge samenwerking.” Vanzelfsprekend worden de teambuildingactiviteiten in de sneeuw op z’n tijd afgewisseld met een drankje of hapje buiten de piste.

Nieuw is de introductie van een bedrijvenpas. “Deze pas stelt ondernemers in staat om relaties mee te nemen voor een middagje ontspanning in de sneeuw. Maar ook medewerkers kunnen hiermee komen skiën. De pas geeft de houder ervan namelijk onbeperkt toegang tot sneeuw- en skipret.” 

 

Skidôme Terneuzen
Zeelandlaan 3
Terneuzen
T. 0115 – 64 13 00
E. infoterneuzen@skidome.nl
I. www.skidome.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *