Ikmoetdigitaal.nl helpt ondernemers met digitale groei en innovatie tijdens de crisis

De winkelstraten zijn leger dan ooit. Personeel wordt gevraagd thuis te werken en iedereen wordt nadrukkelijk gevraagd afstand van elkaar te nemen. Het Covid-19 virus blijft ons bezighouden, maar zeker ook alle ondernemers om ons heen. Als ondernemer moet je verder. Maar hoe? Om op die vraag antwoord te geven, gaat Dockwize om 13:00 uur (23-3) live met de website ikmoetdigitaal.nl.

Op ikmoetdigitaal.nl kunnen ondernemers gratis vragen stellen via de chat waar de business coaches van Dockwize voor ze klaarzitten, is informatie rondom digitalisering van andere instanties gebundeld en wordt inzicht gegeven over hoe zij ondernemers op de wat langere termijn kunnen ondersteunen. Achter de chat zitten experts die snappen hoe je nu nog kunt innoveren en tegelijkertijd zelf ervaringsdeskundigen zijn op het gebruik van digitale kanalen om ondernemers kosteloos te adviseren.

Met wat voor soort vragen kan ik terecht bij ikmoetdigitaal.nl?

  • Hoe kan ik nu innoveren op het gebied van digitaal werken en zo mijn business aan de gang houden of boosten?
  • Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van online en digitaal communiceren en promoten?
  • Als ik wil doorontwikkelen, hoe doe ik dat dan nog in extreme tijden zoals deze?

Over ikmoetdigitaal.nl op Omroep Zeeland
Maandag 23 maart was Matthijs Lugtenburg live in de uitzending bij Omroep Zeeland om ikmoetdigitaal.nl toe te lichten. Beluister de uitzending hier.

Bereid je alvast voor: 13:00 live!
Omdenken, aanpassen en innoveren. Dat is waar deze onzekere tijd om vraagt. Dockwize helpt ondernemers vanuit Dockwize hier graag bij: vanaf 13:00 uur (23-3).  Dan zitten de coaches gereed achter de digitale desk om ondernemersvragen rondom digitalisering, innovatie en groei te beantwoorden. Dockwize roept ondernemers op hun vragen alvast voor te bereiden zodat vanaf ze, het moment dat de chat live is, iedereen snel van dienst kunnen zijn. De chat is op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur open. Gaandeweg wordt de website uitgebreid met digitale vragenuurtjes aangeboden door partners en ondernemers uit het netwerk van Dockwize en experts die het initiatief zullen ondersteunen met hun kennis en expertise. Ondernemers die een bijdrage willen leveren aan de website, kunnen zich melden bij Dockwize.

Ikmoetdigitaal.nl is een initiatief van Dockwize en de Provincie Zeeland.

ikmoetdigitaal.nl
Dockwize
Edisonweg 41b
4382 NV Vlissingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *