Image4Life: Belangrijke momenten vastleggen

Image4Life is nou typisch zo’n bedrijf dat vanuit passie ontstaan is. Eigenaar Marijana Pajovic werd jaren geleden gegrepen door het “fotovirus”. En omdat Marijana een perfectionist is volgde verdieping in de materie door een studie aan de Fotovakschool in Rotterdam en twee specialisaties aan het zelfde instituut. Na het succesvol afronden van deze beroepsopleidingen startte zij Image4Life.

Marijana: “Al snel kwamen de eerste opdrachten, de eerste klanten brachten weer nieuwe klanten aan en zo is het bedrijf snel gegroeid“. Image4Life richt zich voornamelijk op het MKB in zuidwest Nederland en verzorgt bedrijfsreportages en (bedrijfs)portretten. Maar Image4Life werkt ook voor bijvoorbeeld Provincie Zeeland, Nutricia en Eastman. Een tweede doelgroep is de particuliere markt: Trouwreportages en portretten, veelal op locatie. De dienstverlening strekt zich ondertussen ook uit in de richting van opmaak en designwerkzaamheden.

Als professioneel vakfotograaf is Image4Life aangesloten bij de BFN (Beroeps Fotografen Nederland), enerzijds als een kwaliteitskeurmerk naar klanten toe maar vanzelfsprekend ook vanwege het netwerk in de branche. De kwaliteit van het werk wordt zo op diverse manieren doorlopend getoetst en kennis op peil gehouden.

Naast kwaliteit is de belangrijkste succesfactor echter persoonlijk contact. Marijana: “Ik probeer altijd een persoonlijke invulling te geven aan het vastleggen van momenten die nooit meer terug komen”. Deze visie leidde destijds tot de bedrijfsnaam “Image4Life”.

Image4Life
06-51765825
info@image4life.nl
www.image4life.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *