Improve to move

artikel-7-foto-1De Tractaatweg BV werkt, in opdracht van de Provincie Zeeland, aan een bredere Tractaatweg met vier nieuwe kruisingen. In 2017 starten de werkzaamheden aan de verbreding van de weg. De planning is dat de Tractaatweg in 2019 verbreed zal zijn naar twee keer twee rijstroken.

We zijn ons bewust dat de weggebruikers hinder kunnen ondervinden van de werkzaamheden. De verbreding van de Tractaatweg is nodig om het dagelijkse verkeer vlot en veilig door te laten stromen. Improve to move: eerst verbeteren om vooruit te kunnen gaan.

Meer weten over het project en de planning? Tijdens de Contacta vertellen wij u er graag meer over. U vindt de Tractaatweg BV op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen (Ondernemerscafé).

ContactaNL 2016: Stand 622 (Hal 2)

Tractaatweg

Tractaatweg BV
Koegorsstraat 1a, 4538 PK Terneuzen (bezoekadres)
Postbus 104, 4530 AC Terneuzen (postadres)
T. 0118 – 63 17 36
E. info@tractaatweg.nl
I. www.tractaatweg.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"15512","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */