In 2018 een nieuwe stap in je loopbaan?

Actief Werkt! Uitzendbureau doet meer dan het werven van tijdelijke flexcollega’s. Steeds vaker helpt het bureau ondernemers ook bij de werving en selectie van vast personeel. “Wij vinden snel de werknemers waar lokale ondernemers naar op zoek zijn.”

Dichtbij en persoonlijk
Actief Werkt!, voorheen bekend als Tence, bestaat al ruim veertig jaar en heeft vestigingen door het hele land. In Zeeland is Actief Werkt! te vinden in Middelburg en Terneuzen. “Binnenkort hopen we uit te breiden met een derde vestiging in Goes. We willen zo dicht mogelijk bij onze klanten en kandidaten zitten. Zo leer je elkaar goed kennen en kunnen we de juiste match maken tussen bedrijven en kandidaten.’’

Krapte op de Zeeuwse arbeidsmarkt
Veel ondernemers hebben op dit moment moeite om aan goed personeel te komen, waardoor ze worden belemmerd in hun groei. Actief Werkt! helpt bij de werving en selectie voor kandidaten in de administratie, productie en logistiek, services en de Zeeuwse havens. ‘’Wij beschikken over een groot bestand aan potentiële werkgevers en een uitgebreid netwerk. Zo kunnen we jou goed advies geven bij welke bedrijven je ervaring van toegevoegde waarde is.”

Vacatures
• Operations Manager
• Marketing Manager
• Teamleiders
• Administratieve medewerkers
• Operators

Autorijders
We starten het jaar met volop werk voor autorijders in Vlissingen. Heb je minimaal twee jaar je rijbewijs en ben je flexibel beschikbaar, dan ben je welkom voor een introductiegesprek.

Actief Werkt! Uitzendbureau
Lange Geere 12
4331 LX Middelburg
T: 0118-629658
E: mirjam.dejonge@actiefwerkt.nl
Axelsestraat 1
4537 AA Terneuzen
I. www.actiefwerkt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.