INQAR Ossendrecht houdt van snel schakelen


Inqar003INQAR Ossendrecht is een nieuwe naam voor zakelijk rijden in Zeeland en Zuidwest-Brabant. Verhuur en shortlease worden snel en eenvoudig vanuit Ossendrecht geregeld. De drijvende krachten achter INQAR Ossendrecht zijn de ondernemers Frenk Schouw en Harold Roegiest. “Door onze bescheiden omvang en ons directe klantencontact kunnen we snel schakelen. Geen papieren rompslomp en eindeloos veel formulieren. Eén telefoontje en de auto is geregeld.”

De INQAR autoverhuurformule is opgebouwd uit gespecialiseerde lokale autoverhuurders. Het INQAR-netwerk bestaat momenteel uit 36 vestigingen. INQAR  heeft de ambitie om in 2015 te groeien naar 50 vestigingen over het hele land.

Frenk en Harold zijn als zelfstandige ondernemer aangesloten bij deze full service franchiseformule. Bij INQAR gaan passie en kennis hand in hand met een excellente dienstverlening. “Ons aanbod bestaat uit jonge auto’s met een lage CO2 uitstoot. Interessant natuurlijk, vanwege de lage bijtelling en de verminderde ecologische footprint van dergelijke auto’s. We beschikken over circa 200 auto’s. Deze auto’s zijn vrijwel allemaal jonger dan twee jaar. Dat betekent representatief rijden en een zeer gering risico van problemen onderweg”, legt Frenk uit. “En mocht er onverhoopt iets zijn, dan zijn wij 24/7 bereikbaar. Bovendien kan iedere bestuurder een beroep doen op ANWB pechhulp.”

Huur: een slimme keuze
Frenk signaleert dat een toenemend aantal werkgevers kiest voor huur en shortlease. Zo levert INQAR regelmatig huurauto’s aan werknemers die voor één of meerdere dagen op cursus gaan. “Steeds meer werkgevers zijn zich bewust van de financiële risico’s die ze lopen als de werknemer zijn eigen auto gebruikt om bijvoorbeeld op cursus te gaan. Reistijd is werktijd, met alle consequenties van dien. Om die reden kan huur slim zijn. Je werknemer gaat met een goed onderhouden, veilige auto op pad, waarvan ook de verzekeringen dik in orde zijn. Daar komt bij dat het ook als signaal positief werkt. Een auto ter beschikking stellen voor bijvoorbeeld cursussen of een klus elders, wordt door veel werknemers bijzonder gewaardeerd.”

Shortlease, al vanaf 1 maand
De nieuwe, flexibele manier van werken van INQAR blijkt ook uit de manier waarop zij met shortleaseovereenkomsten omgaan. “Ons shortlease-product biedt organisaties een hoge mate van flexibiliteit. Shortlease kan van 1 maand tot 24 maanden. De contracten zijn bovendien per dag opzegbaar. Logisch, wie zelf onderneemt, begrijpt dat de zaken soms per dag kunnen veranderen.”

Haal- en brengservice
Wie een auto nodig heeft, kan rekenen op een praktische haal- en brengservice. “De lijnen zijn bij ons kort en dus kunnen we alles op korte termijn regelen. Het komt echt regelmatig voor dat Harold of ik zelf in de auto springen om onze opdrachtgever te helpen”, vertelt Frenk. “Graag, we weten hoe belangrijk mobiliteit kan zijn. Daarbij past geen 9 tot 5 mentaliteit, maar meer één van klaarstaan en rijden!”

INQAR Ossendrecht

Moleneind 25

4641SB Ossendrecht

telefoon: 0164 – 245 255

info@inqar-ossendrecht.nl

www.inqar-ossendrecht.nl

U vindt INQAR Ossendracht in stand 721

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.