Inschrijving DOK41 van start

Vanaf begin april kunnen creatieve ondernemers zich inschrijven voor een werkplek bij DOK41, broedplaats voor innovatief ondernemerschap. Een uitbreiding van het huidige gebouw zal plaats bieden aan ongeveer twintig startende creatieve bedrijfjes. Op het terrein van de voormalige energiecentrale in Vlissingen komen gedreven ondernemers met frisse blik samen om verder te groeien en zo een sterke Zeeuwse creatieve industrie te vormen; samenwerken staat centraal.

DOK41 helpt ondernemers op weg in de startfase, het concept is dan ook veel meer dan huisvesting alleen. De werkelijke meerwaarde van het concept ligt in de faciliteiten; het netwerk, de publiciteit, de lezingen en workshops en vooral ook de mensen, de samenwerking tussen ondernemers en partners.

Na drie jaar maakt de ondernemer plaats voor een nieuwe startende ondernemer zodat ook deze de kans krijgt binnen DOK41. Samen werkt DOK41 dus aan een sterk, blijvend netwerk van innovatieve en creatieve ondernemers. Ook na 3 jaar blijven ondernemers welkom bij de bijeenkomsten en ondersteunt DOK41 ondernemers graag bij het vinden van geschikte huisvesting in de regio.

Inschrijven kan via het online formulier dat te vinden is op de website van DOK41 (www.dok41.nl). De eerste inschrijvingsdeadline staat gepland op maandag 8 april. Ondernemers die zich vóór deze deadline inschrijven krijgen voorrang op de inschrijvingen die plaatsvinden na deze datum.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.