Inspiratiedag voor vrouwelijke ondernemers

Deze inspiratiedag is gericht op vrouwelijke ondernemers: Ontspannen in je element zijn…

Ben jij in je element? Wanneer ben jij in je element? Ben je dat ook vaak genoeg? Steeds vaker horen we: ‘ik heb het te druk’ of ‘kan ik dat wel.’ Onze gedachten gaan vervolgens met ons op de loop en duiken steeds vaker op (‘hoe ga ik het allemaal voor elkaar krijgen’). Mensen realiseren zich onvoldoende dat dát juist de reden is dat ze stress hebben of ‘niet lekker in hun vel zitten’. Hun leven krijgt een wending die ze diep van binnen eigenlijk niet willen. Je komt op een soort van kruispunt in je leven, maar Welke kant ga je nu op? Kan dat wel? Kan ik dat wel? Wie ben ik eigenlijk, wat wil ik, wat kan ik?

Onze maatschappij vergt steeds meer van ons. Zeker als vrouwelijke ondernemer. We moeten steeds meer en houden veel ballen in de lucht. We zijn niet alleen ondernemer maar ook vaak partner, kind, moeder, zus… Naast werk hebben we hobby’s, we sporten, netwerken…Al deze rollen willen we liefst zo perfect mogelijk uitvoeren, dat zijn we zo gewend in onze prestatiemaatschappij. En het succes wat we nastreven, bereiken we nooit, er is altijd iemand beter, de lat gaat altijd weer omhoog. Kortom: meer, meer, meer. Deze wedstrijd is niet vol te houden. Wanneer was jij voor het laatst echt in je element? Tijd voor een time-out.

Wil jij leren: meer rust te ervaren, effectief te zijn zonder druk te voelen met je tijd om te kunnen gaan, meer zelfvertrouwen te hebben, op speelse, lichte wijze je doel te bereiken. Lees dan verder, wij kunnen je helpen.

Tijdens onze inspiratiedag ‘helemaal in je element zijn’ gaan we jou op een hele creatieve en ontspannende wijze tools aanreiken waardoor jij weer echt jezelf kunt zijn. Activiteiten die je weer rust en inzichten geven. Om erachter te komen wat je werkelijk wilt en hoe je dat kunt bereiken. Wat kun je doen om weer heerlijk verder aan de slag te kunnen. Teruggaan naar jouw oorspronkelijke bedoeling.

Nieuwe inzichten, nieuwe verbindingen, nieuwe energie en nieuwe flow. Een leven met dagelijkse voldoening, dat wil toch iedereen? Geluk ervaren doordat we plezier hebben in hetgeen we doen, rust om bezig te zijn met datgene wat we echt willen doen.

Viola Poppe (veranderkundige) en Leon van der Flier (visual artist) bundelen hun krachten en nemen je een dag mee naar een wereld die echt om jou draait. De locatie is het inspirerende bosgebied de Brabantse Wal bij Bergen op Zoom, want de natuur inspireert en verwondert. We leren je zien en niet alleen kijken. Op speelse wijze leer je meer over jezelf en hoe jij het beste in je element bent. Hiervoor gebruiken zij verschilende theorieën, modellen, creatieve oefeningen, inspirerende hulpmiddelen en effectieve werkvormen. Natuurlijk hoort daar een (h)eerlijke lunch bij en koffie/thee met wat lekkers. Samen met andere vrouwelijke ondernemers gaan we aan de slag. Weg van de gebaande paden. Op zoek naar jouw beren op de weg om ze vervolgens het bos in te sturen. Op zoek naar je eigen kompas, zodat jouw leven weer richting krijgt. Wat betekent dit concreet? We gaan

  • Fysiek aan de slag, op een mindful wijze, niet rennen en vliegen
  • Visualeren, je gaat zelf beelden creëren met je smartphone
  • Reflecteren, wat zeggen fotobeelden over ons
  • Resultaatgericht werken, doelen bepalen en focussen
  • Werken met elementen, toevoegen of weghalen, wat past bij jou?

Door deze time-out dag met anderen te delen, ervaar je dat we ons allemaal wel eens aan de elementen overgeleverd voelen. Diezelfde elementen kunnen ons ook weer op weg helpen. En zo maken we samen de wereld een beetje mooier, ga je met ons mee?

Wat heb je nodig: smartphone en oplader, warme kleding en makkelijke schoenen voor buiten (wandeling bos) en enthousiasme

Wat is de investering: Investering 179,- p.p. (excl. btw) / inclusief koffie, thee en lunch / vrouwelijke ondernemers / minimaal 5 maximaal 8 personen / persoonlijke aandacht en adviezen op maat

Wat brengt deze dag jou: rust in je dagelijkse hectiek, meer voldoening, succes en plezier in je werk, gezonder leven, meer zelfinzicht en na een tijdje een surprise thuis ontvangen

Waar: Locatie: Stayokay Bergen op Zoom

Wanneer: Je kunt deze inspiratiedag volgen op maandag 12 maart 2018 | tijd: 9.00 t/m 16.30 uur.

Aanmelden: Stuur een bericht via de contactpagina op mijn website https://www.binnenbuitenadvies.com/#wat-doe-ik en kies dan voor ‘Workshops’, of stuur een bericht via LinkedIn.

Viola Poppe, BinnenBuitenAdvies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *