Inspirerende sprekers Contacta 2017

Hoe maak je het verschil in de huidige economie? Hoe herken je kansen en ben je de concurrentie een stap voor? Laat je inspireren door deze experts op Contacta.nl.

Anna Nooshin
Anna is vlogger en fashiondeskundige, met 392.000 volgers op Instagram en 145.000 op YouTube. Tijdens Contacta.nl vertelt Anna over het reilen en zeilen van haar mediabedrijf.
Anna vluchtte als zevenjarige uit haar geboorteland Iran naar Nederland, samen met haar ouders en zusje. Ze studeerde later cum laude af in communicatiewetenschappen en begon met Wayne Parker Kent het online platform NSMBL. Ze schreef twee boeken, is mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en lanceerde samen met Hunkemöller een lingerielijn. Ook presenteert Anna Holland’s next top model.
Contacta arena: woensdag 8 november 15.00 uur

Erland Galjaard
Erland is programmadirecteur bij RTL Nederland en weet hoe de consument te boeien. Met het sterk veranderende (kijk)gedrag van consumenten is het voor ieder merk, adverteerder, dienst of product de vraag van de dag: waar gaat mijn doelgroep heen? Erland geeft zijn visie hoe daarop in te spelen.
Erland werkte bij verschillende omroepen en begon in 2007 als programmadirecteur bij RTL 4. Onder zijn leiding won RTL vijf Televizier-ringen in zeven jaar tijd. Erland is door Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2010. In 2015 en 2016 werd hij gekozen als machtigste mediaman van Nederland.
Contacta arena: woensdag 8 november 20.00 uur

Maarten van der Weijden
In 2008 zette Maarten -na zijn overwinning op kanker- een prestatie van wereldformaat neer tijdens de Olympische Spelen. Maarten is financieel manager bij Unilever en laat ondernemers nadenken over hun eigen kansen en hoe zij zichzelf kunnen verbeteren. Vitaliteit speelt daarbij een belangrijke rol.
Maarten is dé Nederlandse openwaterzwemmer. Hij won gouden medailles op de 400, 800 en 1500 meter. In 2001 werd leukemie geconstateerd waarvan hij, na twee jaar behandeling, genezen werd verklaard. In 2008 haalde hij de Olympische titel binnen op de 10 kilometer openwaterzwemmen. Dit jaar voltooide hij een dubbele kanaaloversteek in 19 uur.
Contacta arena: donderdag 9 november 17.00 uur

Carlo van der Weijer
Als Global Expert ITS bij TomTom weet Carlo van der Weijer als geen ander hoe bedrijven zich staande houden in uitdagende tijden van innovaties. Naast zijn werk voor onder andere TomTom en Siemens is hij verbonden aan TU/e als directeur van het Strategisch onderzoeksgebied ‘Smart Mobility’. Carlo vertelt hoe verbindingen tussen fysieke apparaten leiden tot een nieuwe economie. Hij laat zien hoe deze innovaties toekomstgericht in de praktijk te brengen Carlo studeerde aan de TU/e af als werktuigbouwkundige en was daarna bij TNO verantwoordelijk voor de Business Unit Power Trains. In 2001 ging hij aan de slag bij Siemens VDO om een onderzoekseenheid te leiden naar navigatiesystemen. Daarnaast is hij verbonden aan de TU/e als directeur van het Strategisch onderzoeksgebied ‘Smart Mobility’. In 2016 werd hij Certified Speaker bij Singularity University.
Contacta arena: donderdag 9 november 15.00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.