Internationale student aan het werk! The Work Zone powered by HZ helpt hierbij!

Het stage- en uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences in Vlissingen heeft een grote variatie aan studenten en young professionals in hun database. 

Wij helpen zowel bij het vinden van een stage, bijbaan, startersfunctie als een seniorfunctie. De database staat vol met nationale maar ook internationale kandidaten met een mbo, hbo en universitaire achtergrond die The Work Zone graag verder helpt.

De HZ University of Applied Sciences trekt steeds meer internationale studenten aan uit verschillende landen. Deze studenten komen kennis halen en brengen maar zij hebben Zeeland nog zoveel meer te bieden! De noodzaak om banen te vinden voor de internationale studenten is hoog. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend, van het willen op doen van relevante werkervaring, de taal willen leren, nieuwe vrienden willen maken of noodzakelijk kwaad vanwege geldgebrek. Wij helpen ze aan een passende baan.

The Work Zone heeft lage bemiddelingskosten, zit dicht op de doelgroep en wij hebben kennis van de markt. Wij helpen bedrijven graag verder met het talent van de toekomst!

Fotograaf: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *