Internet of Things

i-thingsi-Things is een jong, in Middelburg gevestigd, bedrijf dat diverse ICT diensten levert. Met uitgebreide kennis en ervaring wil het bedrijf ICT laten werken zoals het bedoeld is. i-Things vindt dat ICT makkelijk in gebruik, duurzaam en betrouwbaar moet zijn.

De bedrijfsnaam i-Things komt voort uit “Internet of Things”: de verbinding tussen apparatuur, het internet en u als zakelijke of particuliere klant. i-Things biedt maatoplossingen gericht op de situatie van de klant.

i-Things biedt verschillende installatie-, beheer- en ondersteuningsdiensten aan. Zo kunnen zakelijke klanten gebruik maken van diensten zoals werkplek-, server- en netwerkbeheer en/of gebruikersondersteuning. Ook kan i-Things de installatie van een bedraad of draadloos netwerk uitvoeren, evenals de automatisering van bedrijfspand of woning en beveiliging met een gecertificeerd alarmsysteem met toegangscontrole en camerabeveiliging.

Met de komst van steeds meer smart producten -en veel particulieren door de smartbomen het smartbos niet meer kunnen zien- adviseert en levert i-Things installaties op het gebied van huisautomatisering , met of zonder gecertificeerd alarmsysteem. Zo kunt u ook als particulier gebruik maken van de computer- en netwerkondersteuning en van de installatiediensten van i-Things.

i-Things biedt niet alleen een ICT-dienst maar draagt ook bij aan het gevoel van comfort dat een geautomatiseerd, beveiligd bedrijfspand of huis biedt. Niet alleen in kantoor of woning maar ook op het internet m.b.t. computer en netwerk.

i-Things
J.H. Huyssenstraat 12
4336 AH Middelburg
www.i-things.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.