Inwoners Schouwen-Duiveland kiezen duurzaamste ondernemer

mvo loont logoStichting Switch, de gemeente Schouwen-Duiveland en de Rabobank Oosterschelde organiseren een gemeentelijke prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Een vakjury selecteerde zes bedrijven. Iedereen die zich betrokken voelt bij Schouwen-Duiveland kan vanaf 1 december stemmen op zijn of haar favoriete ondernemer via www.mvoprijs.nl.  De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan naar de finale.  De winnaar van de MVO-prijs Schouwen-Duiveland wordt in het voorjaar van 2016 bekendgemaakt. 

Een deskundige jury, bestaande uit Nini Soeters-Schot, Bram Bierens en Aart de Zeeuw, beoordeelde de aanmeldingen op hun balans tussen people, planet en profit. Ook keek de jury naar innovatiekracht, impact en uitstraling in de branche. De jury nomineerde zes bedrijven (in alfabetische volgorde):

  1. Afval Service Zeeland bv
  2. Habo Hoveniers bv
  3. Manege Balans centrum voor dressuur therapie en zorg
  4. MienDomus
  5. Saman Groep
  6. TonS Mosterd en Heerlijkheden

Bent u inwoner van Schouwen-Duiveland of voelt u zich betrokken bij duurzaam ondernemen op het eiland, dan kunt u uw stem uitbrengen vanaf 1 december via de website www.mvoprijs.nl .

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die strategisch met MVO bezig zijn, zich makkelijker aan de omgeving aanpassen en minder afhankelijk zijn van economische veranderingen. Bovendien zijn ze veelal koplopers in hun branche. De MVO-prijs is bedoeld voor bedrijven die duurzame winst voor milieu en maatschappij weten te combineren met goede bedrijfseconomische resultaten. Ze werken met een winnende combinatie van People, Planet, Profit.

De MVO-prijs Schouwen-Duiveland is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, Rabobank Oosterschelde en Stichting Switch. Het werk van Switch wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zeeland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"12629","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */