Inzicht in vooruit kijken

S&C005Saman & Compiet Financiële Diensten is de nieuwe naam voor een kantoor dat de jarenlange kennis en ervaring van Saman Financiële Diensten uit Axel en Compiet Advies & bemiddeling uit Kloosterzande bundelt. Saman & Compiet staat voor dienstverlening waarin de ondernemer centraal staat. “We luisteren, denken mee, adviseren en behartigen steevast het belang van onze klanten.”

Jeroen van Laar en Tom Compiet, beiden directeur, zijn enthousiast over de recente fusie. De reden voor deze stap is het vergroten van de slagkracht, zowel richting banken en verzekeraars als richting klanten en medewerkers. “Door deze samenwerking staan we sterker. We hebben een goede administratieve organisatie en beheren de polissen optimaal, maar behouden ook de korte, persoonlijke lijnen met onze klanten. Bovendien is het mogelijk meer specialistische kennis in huis te hebben. Neem bijvoorbeeld de pensioenen; we zijn een van de weinige kantoren in Zeeuws-Vlaanderen die een vergunning hebben voor pensioenadvies en -bemiddeling voor de werkgever en zijn werknemers.

Allround financieel dienstenpakket
De kracht van Saman & Compiet is het brede allround financieel dienstenpakket, voor zowel particulieren als mkb-ondernemers. Dit pakket is gestoeld op drie belangrijke pijlers; verzekeringen, hypotheken en financieringen en pensioenen. “Belangrijk daarbij is dat we volledig onafhankelijk zijn. We werken samen met een groot aantal geselecteerde verzekeraars en hebben een breder netwerk voor grotere en uitzonderlijke risico’s, zoals grote gebouwen met opslag van (brand-) gevaarlijke goederen.”

Ontzorgen
Belangrijke rode draad is het streven om klanten volledig te ontzorgen. Dit vergt continu aandacht. “Het startpunt is de ondernemer en zijn onderneming. Van daaruit kijken we naar de branche waarin hij actief is, naar de risico’s die daar spelen en naar de financiële mogelijkheden. Dit kan voor een starter anders zijn, dan voor iemand die al jaren actief is. Soms is er ruimte om risico’s zelf te dragen, soms zit de oplossing niet in een verzekering maar in een slimme organisatie van het bedrijf. We sparren over ondernemers-vraagstukken, bieden inzicht door vooruit te kijken en hebben tal van oplossingen binnen ons pakket.”

Pensioenvraagstukken
Op het gebied van pensioenen neemt Saman & Compiet een onderscheidende positie in. Door de volledige pensioenvergunning kloppen veel ondernemers juist bij dit kantoor aan. “De afgelopen jaren worden gekenmerkt door voortdurende wetswijzigingen. Wij signaleren tijdig de consequenties, bespreken de keuzes met de ondernemer en verwerken dit adequaat.”

Zeeuwse mkb
Saman & Compiet is, met vestigingen in Axel en Kloosterzande, met name actief in Zeeuws-Vlaanderen. Toch weten ook ondernemers uit Walcheren en Zuid-Beveland het kantoor te vinden. “Laatst hebben we zaken geregeld voor een ondernemer uit het oosten van het land; doorgestuurd door tevreden klanten. Dat is een mooi compliment. Het bewijst dat onze aanpak vooral door ondernemers gewaardeerd wordt.”

Saman & Compiet Financiële diensten
Nassaustraat 63, 4571 BK  Axel
Beatrixstraat 2, 4587 BK  Kloosterzande
telefoon: 0115 – 563 072 / 0114-682089
info@saman-compiet.nl
www.saman-compiet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.