J. Knieriem bv: Custom made kunststof spuitartikelen

“Wij zijn landelijk leverancier van kentekenplaten, verkeers- en tekstborden en voertuigmarkeringen,” vertelt Jacco Harinck. “Minder bekend zijn onze custom made kunststof spuitartikelen. Dit doen we op relatief kleine schaal, maar zeer specialistisch. We beschikken over 11 spuitgietmachines van 35 tot 200 ton en een eigen gereedschapsmakerij en kunnen daardoor gemakkelijk kleine tot middelgrote kunststofproducten vervaardigen. Het zijn vooral producten voor het oplossen van montageproblemen, zoals scharnieren, opvulblokjes voor profielen, hoekstukken, plateaus
voor industriële trappen, doppen en klemmen maar ook kleine behuizingen voor elektronica.”

 “Geen van de toepassingen is hetzelfde, alles is specifiek en wij zijn daarin een uitstekende partner. We kunnen het hele ontwerp proces (mee)begeleiden. Soms komt de klant met een compleet ontwerp, een andere keer met een schetsje op een sigarendoos. Wij kunnen tekenen, designen en produceren. Dat is voor de klant fijn, want als er iets moet worden aangepast in het ontwerp zijn de lijnen kort en kunnen we gemakkelijk anticiperen. Dit gebeurt regelmatig na de proefserie. Wij zijn sterk in kleine tot middelgrote series.”

“Als ondernemer vind ik het belangrijk jongeren te ondersteunen bij het starten van een eigen bedrijf. Eens per jaar à twee jaar geven we medewerking aan de mini-ondernemingen van de HZ University of Applied Sciences. Het is ontzettend leuk om met studenten en een klein budget een traject te doorlopen dat allebei iets oplevert.”

 J. Knieriem bv
Anthony Fokkerstraat 20
4462 ET Goes
T. 0113 250500
I. www.jknieriem.nl

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.