Jaguar XJR X308: Britse statigheid met sportief tintje

De harten van liefhebbers van Britse klassiekers zullen beslist sneller gaan kloppen van deze Jaguar XJR X308. Deze versie van de XJ bewijst dat Jaguar luxueus en sportief tegelijk is.

De Jaguar XJR X308 is stijlvol, in lijn met de unieke klassieke identiteit van het merk. Dit is de meest luxe uitvoering die van dit model is gemaakt. Dit model van Jaguar is gewild, dankzij het aantal pk’s. Daar staat een wat hoger verbruik tegenover. Maar deze auto is prima geschikt voor de zakelijke rijder. Dit omdat de bijtelling van een auto die vijftien jaar of ouder is, wordt berekend over de dagwaarde.

Deze XJR X308 verkeert in nieuwstaat. De distributiekettingen zijn vervangen, zoals bij alle exemplaren in de 308-serie noodzakelijk is. Hiermee kan zowel de hobby- als zakelijke rijder zeker een aantal jaren probleemloos de weg op.

Prijs: op aanvraag
Motor: 4.0 V8 supercharged
Vermogen: 390 pk
Gewicht: 1800 kg
Acceleratie: 0-100 in 6 sec
Verbruik: gemiddeld 12,5 ltr per 100 km
Kilometerstand: 170.000
Bouwjaar: 1997

G&G Autoservice
Noordland 10
4451RP Heinkenszand
T. 0113 769 033
I. www.gg-autoservice.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"19661","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */