Jaguar XJS Targa: Exclusieve verschijning op de weg

Het rijden van een klassieker is een unieke ervaring, zeker als de auto tiptop in orde is. Raymond van der Walle van G&G Autoservice in Heinkenszand heeft zelf zo’n exclusieve klassieker in zijn bezit: een Jaguar XJS Targa uit 1987.

G&G Autoservice laat daarmee zien dat ook oudere auto’s niet in hoeven te leveren op betrouwbaarheid. Van der Walle: “Deze speciale auto heeft een fijn weggedrag en een goede wegligging. Het is een sportieve wagen die ongekend comfortabel is. Ook een klassieker rijden kan heel betrouwbaar zijn! Mits goed onderhouden door een vakkundige garage met kennis van alle types Jaguar en Daimler.” G&G Autoservice heeft de merken Jaguar en Daimler in de verkoop en verzorgt het totale onderhoud van de bouwjaren 1985 tot heden.

Motor: 5.3 V12
Vermogen: 287 pk
Gewicht: 1755 kg
Bouwjaar: 1987
Oplage: 1881 exemplaren

G&G Autoservice
Noordland 10
Heinkenszand
0113-769033
www.gg-autoservice.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"19792","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */