Jan Baaijens, leerlingenbegeleider Paree B.V. winnaar Topcoach van het jaar 2016!

jJan Baaijens, leerlingenbegeleider bij Paree B.V. Elektro – Telecom is op 8 november jl. tijdens de Topcoach van het jaar verkiezing verkozen tot topcoach 2016 in de categorie groot installatiebedrijf!

De topcoach van het jaar verkiezing wordt georganiseerd door OTIB en is een vervolg op de voormalige Praktijkbegeleider van het Jaar verkiezing van Kenteq.
De genomineerden in de categorie groot werden door een deskundige jury naast de vanzelfsprekende vak- en beroepsdeskundigheid vooral beoordeeld op hun professionele grondhouding en hoe zich dat bij ieder afzonderlijk in de praktijk uit. De jury roemde Jan Baaijens om zijn inspirerende voorbeeld en oprechte persoonlijke aandacht voor de leerlingen. Hij heeft een ongekende passie voor zijn leerlingen en zet zich voor 200% in om hen te motiveren en stimuleren. Grote kwaliteiten zijn zijn inlevingsvermogen en zijn vermogen om op het niveau van zijn leerlingen te communiceren.

Over Paree B.V. Elektro-Telecom
Paree B.V. te ’s-Heerenhoek, met 160 medewerkers, is al ruim 85 jaar een toonaangevend ontwerp- en installatiebedrijf in Zeeland en is gespecialiseerd in elektro-, meet- en regeltechniek, procesautomatisering, tele- en datacommunicatieoplossingen, zorgcommunicatie, domotica, camera-, beveiligings-, brandmeld-, ontruimings- en toegangscontrolesystemen. Daarnaast verzorgt Paree B.V. keuringen, inspecties, service en onderhoud. Meer informatie

Noot voor de pers:
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Baaijens via 0113 – 355119

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *