Jan-Willem van den Dries en Danny Mekić op contacta congress

 

Contacta.nl bestaat 30 jaar en trakteert. Met een speciale prijs van € 20,- vieren we met jou het thema van dit jaar: Samen Groeien.*

Rondom het thema ‘Samen Groeien’, organiseert Contacta.nl het jaarlijkse congres in aanloop naar de jubileumeditie van de netwerkbeurs in november.
Samen met stichting Goes Marketing zorgt Contacta.nl ervoor dat zo’n 500 zakelijke gasten zich laten inspireren en elkaar ontmoeten tijdens de borrel. Dit jaar deelt de zeeuwse Jan-Willem van den Dries van Amazon zijn kennis en ervaringen tijdens het congres.

‘Samen groeien’ is het nieuwe thema van Contacta.nl 2016
Door co-creatie en saamhorigheid wordt jouw vakkennis en vaardigheden vergroot. De economische crisis laten we achter ons, samenwerking zorgt voor groei voor jouw onderneming of organisatie.

Contacta Congres 2016

Datum: Donderdag 14 april
Inloop: 16.30 uur
Start: 17.00 uur
Locatie: Theater De Mythe Goes
Prijs: € 30,- p.p. € 20 ,- p.p.
Inclusief: netwerkborrel

 

Programma

Om 16.30 uur word je ontvangen met koffie, een Goese lekkernij en is er de mogelijkheid om andere gasten te ontmoeten. Rond 17.00 uur begint het congres. Aansluitend is er een uitgebreide netwerkborrel met lekkere hapjes.

Bestel vóór donderdag 17 maart je entreekaart en ontvang € 10,- korting!

* Heb jij al een entreekaart besteld? Je krijgt € 10,- teruggestort als je de normale prijs hebt betaald.

Jan-Willem van den Dries: Zeeuw bij Amazon

Als geen ander weet Jan-Willem van den Dries websitebezoek om te zetten in verkoop en klanttevredenheid. Als Senior User Experience Architect bij Amazon in Londen houdt hij zich dagelijks bezig met gebruiksvriendelijk design, optimalisatie, conversie en alle onlinemogelijkheden om meer omzet te behalen en kosten te besparen.

Tijdens het congres vertelt Jan-Willem over zijn avontuur, hoe hij als Zeeuw uit Goes zich vestigde in Londen en daar werkt voor de grootste ondernemingen van de wereld. Daarnaast geeft hij inzicht in hoe consumenten zich online gedragen en tips om als ondernemer optimaal te profiteren van websites, webshops en social media.

Jan-Willem van den Dries is geboren en getogen in Goes. Na zijn studie in Den Haag werkte hij bij multinationals als Unilever, Vodafone en British Telecom. Nu werkt hij bij Amazon, de grootste online retailer ter wereld.

Bestel vóór donderdag 17 maart je entreekaart en ontvang € 10,- korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.