HDV Steigerbouw: ervaring in industriële steigerbouw

foto7‘De meest bizarre steigers’ heeft HDV Steigerbouw al neergezet voor industrie en offshore-projecten. “Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring op dit gebied en daar zaten heel bijzondere steigers tussen”, vertelt Desta Huisman van HDV. “Wat de opdrachtgever nodig heeft, kunnen wij bouwen.”

Oplossingsgericht, maatwerk, betrouwbaar, dat zijn steekwoorden waarmee HDV zich identificeert. “Wij zijn altijd en overal inzetbaar. In elk steigerbouwproject, hoe gecompliceerd ook, zien wij een uitdaging. Oplossingen zijn volledig afgestemd op de eisen en wensen van de klant. Wij denken innovatief en creatief met de opdrachtgever mee.”

HDV heeft jarenlange ervaring in de havens, waar het bedrijf onder meer voor Heerema heeft gewerkt, en in de offshore, onder meer in Tunesië en Duitsland. “We hebben al diverse olieplatforms in de steigers gehad. Dat is de moeilijkste klus die er is.”

HDV Steigerbouw levert bij grote projecten een totaalpakket. “Van engineering, teken- en berekenwerk, montage en demontage van de steiger tot de logistiek van het steigermateriaal. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen we flexibel inspelen op gewijzigde omstandigheden. “

Steigerbouwbedrijf HDV is ISO9001 en VCA gecertificeerd. “Onze steigerbouwmonteurs en steigerbouwers zijn in het bezit van alle vereiste diploma’s en certificaten en werken volgens de richtlijn steigerbouw. We werken met eigen personeel, gereedschappen, materialen en machines. Zo kunnen wij een uitstekende kwaliteit waarborgen.”

HDV Steigerbouw
Herculesweg 41
4338 PL Middelburg
0118 466 550

Tekst: Liesbet Mallekoote
Fotografie: Jan Bos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *