Jeroen Moerdijk Photography

Fotograaf Jeroen Moerdijk is gespecialiseerd in commerciële opdrachten en heeft jarenlange ervaring in illustratieve, zakelijke en reclamefotografie. Zowel grotere als kleinere opdrachtgevers weten hem te vinden voor uiteenlopende projecten. Zo levert hij aan diverse tijdschriften en communicatiebureaus, maar ook aan de gemeente Goes en telecomprovider Vodafone.

Jeroen: “Ik werk vanuit het doel van de klant. We kijken wat het uitgangspunt is en ik zet het dan om naar beeld. We spreken eerst alles uitgebreid door en daarna lever ik een product dat aansluit op wat de klant ermee wil bereiken. Dat kost tijd en dit doe ik met aandacht, het is niet even een plaatje knippen en weer weg.”

Jeroen Moerdijk Photography heeft de beschikking over twee werkplekken, een in Goes en een in Rotterdam. Maar het is ook heel goed mogelijk om bij u op locatie een studio op te bouwen en een shoot te doen. Voor een ‘compleet plaatje’ regelt Jeroen, indien gewenst, de nodige attributen en styling. Jeroens partner is opgeleid om haar en make-up te verzorgen. Jeroen Moerdijk Photography is dan ook zeer bekwaam in fashion- en productfotografie. Wilt u uw beeldwensen bespreken? Neem vrijblijvend contact op voor informatie en boekingen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *